Playstation VR

Ei ole epäilystäkään siitä etteikö VR (Virtual Reality) olisi yksi tämän hetken suurimmista trendeistä pelimaailmassa. VR-teknologia saa pelit heräämään eloon hämmästyttävällä ja kiehtovalla tavalla. CDON.COMilta löydät Sonyn VR-lasit, pelit sekä muita tarvikkeita joilla pääset nauttimaan Playstation 4 virtuaalikokemuksesta täysillä. » Lue lisää VR-teknologiasta
  • PlayStation VR + Camera v2 + VR Worlds

    (Hardware)

    PlayStation®VR (Version 2 - CUH-zvr2) PS VR avaa uusia maailmoja. Tuotesuunnittelun iF Gold Award -palkinnon voittaja. Paketissa mukana myös PlayStation VR Worlds ja PlayStation Camera. Live the game PlayStation VR:llä voit sukeltaa keskelle uusia, hämmästyttäviä maailmoja, eläytyä pelien tapahtumiin ympärilläsi ja kokeilla aivan uusia tapoja pelata. Yhteensopiva PS4:n kanss...

    € 299.99
    € 17/kuukausi

Playstation VR - Digitaalisia Pelejä

Playstation VR vaatii toimiakseen Playstation 4 konsolin

Satoja pelejä kehitteillä Playstation VR:lle

Se, että Playstation VR tulee olemaan mahtavin tapa pelata Playstation 4 –pelejä ei ole uutinen. Uusi tekniikka vaati kuitenkin myös hyviä pelejä, joita on onneksi kehitteillä Playstation VR:lle suuri määrä.   

Sony on varmistanut, että Playstation VR:lle tullaan julkaisemaan noin 50 peliä ennen vuoden loppua. Näihin lukeutuvat mm. Assassin’s Creed VR, Tumble VR ja VR Worlds.  Lisäksi yli 250 yritystä työstävät pelejä Playstation VR:lle ja mm. Star Wars: Battlefront saa VR-version. Useita pelejä tulee siis olemaan tutkittavissa virtuaalisessa maailmassa.

Mitä on VR?

Virtual reality lyhennetään yleisesti kirjaimilla VR. Termi käsittää laitteet kuten headsetin (joka laajentaa näkökenttäsi ja on yhdistetty tietokoneeseen tai puhelimeen) jotka vallankumouksellisella ja innovatiivisella tavalla integroivat digitaalisen maailman joka tuntuu todelliselta. Konsepti itsessään ei ole uutta, mutta tekniikka VR:n takana on kehittynyt huimasti lyhyen ajan sisällä, ja näyttää siltä että konsepti tulee tekemään läpimurron laajan käyttäjäkunnan tietoisuuteen.

Playstation VR, pelikokemus fantastisella grafiikalla ja 3D-äänellä

Sonyn VR-headset Playstationille sisältää 5,7 tuuman OLED-näytön 1920 X 1080 resoluutiolla. Näyttö antaa sinulle laajennetun näkökentän ja sen 120 kuvan per sekunti virkistystaajuuden ansiosta, sekä Playstation 4:n suorituskyvyn takaamana, tarjoaa Playstation VR upean kokemuksen hämmästyttävällä grafiikalla.

Ystäväsi voivat helposti pitää sinulle seuraa sillä Playstation VR luo kaksi kuvaulostuloa, yksi joka näkyy headsetillä ja yksi televisiossa joten muut voivat seurata seikkailuasi. Valmistudu myös fantastiseen äänikokemukseen - 3D äänitekniikan ansiosta kuulet kaikki yksityiskohdat jotka tapahtuvat sinun ylläsi, allasi tai ympärilläsi, uskomattoman kirkkaasti ja selvästi kun pelaat.

Playstation VR:llä on muutamia kilpailijoita kuten Oculus Rift sekä Microsoft Hololens.

Playstation VR, VR-headset maksimaaliseen pelaamisen iloon

Sonyn Playstation VR erottuu hinnallaan, sillä VR-headsetet on edullisempi kuin kilpailijansa. Pidä kuitenkin mielessä:

- Sinun tulee ostaa myös Playstation Camera, lisäosa joka ei tule Playstation VR:n mukana
- Sonyn VR-headset on yhteensopiva vain Playstation 4 kanssa

Playstation VR:lle on julkaistu jo kasapäin mielenkiintoisia pelejä, ja pelivalmistajat julkaisevat niitä jatkuvasti lisää. Pelaamisen tulevaisuus on täällä.