Rise of The Tomb Raider (Xbox One)

Rise of The Tomb Raider
Lähetä ystävälle
€ 59.95 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissaEnnakkovaraustarjous - Rise of the Tomb Raider

Ennakkovaraa Rise of The Tomb Raider ja saat käyttöösi Hope´s Bastion-paketin. Hope's Bastion-paketti sisältää upouuden Hope's Bastion-puvun Laralle, jossa on antiikin bysantin rengashaarniska ja kestävä nahka, jonka Lara on kerännyt salaisista haudoista. Puku antaa myös Laralle tehokkaampia osumia jousella. Lisäksi pelaajat saavat antiikkisen aseen Bysantin valtakunnasta, Wreckoner Battle Axen, josta tulee Laran luotettavin ase lähitaistelussa. Paketti sisältää myös  Juggernaut-foliokortin, joka antaa Laralle lisäsuojaa jokaisesta taposta rajoitetun ajan.Hätkähdyttäviä ja hektisiä toimintahetkiä maailman kauniimmissa mutta kavalimmissa ympäristöissä tarjoileva Rise of the Tomb Raider on elokuvamainen selviytymistoimintaseikkailu, jossa liityt Lara Croftin seuraan tämän ensimmäiselle haudanryöstöretkelle ratkaisemaan kuolemattomuuden salaisuuden.

Valloita maailma, joka suojelee kiihkeästi salaisuuksiaan, uhmaa vaarallisia olosuhteita ja epävakaita maastoja, kohtaa uhkaavat villieläimet, jotka suojelevat muinaisia hautoja, ja tutki laajoja interaktiivisia ympäristöjä.

Tutki laajoja muinaisia alueita, jotka ovat täynnään tappavia ansoja, ratko dramaattisia pulmia ja selvitä ikivanhoja tekstejä paljastaaksesi hautaholveja, kun saat vastaasi salaisuuksia huokuvan maailman.

Käytä ympäristöä hyväksesi, kiipeä puihin ja sukella veteen välttääksesi tai tuhotaksesi viholliset, muuta Laran varusteita, aseita ja panoksia pelityylisi mukaan, kylvä kaaosta heittelemällä räjähteitä lennossa ja käytä mestarillisesti Laran tuttuja taistelujousia ja kiipeilykirvestä.

CG film quality characters and FX, real-time cloth and body physics, and full performance captured cut-scenes deliver the most immersive and visually stunning Tomb Raider game ever made.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Toiminta, Seikkailu Expansion pack: Ei
Julkaisu: 13-11-2015 Arvioitu toimitusaika: Väliaikaisesti loppu
Tuotenumero: 3024713319 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 6 Keskiarvosana: 4,8
83%
17%
0%
0%
0%

Loistava tekele. Kannattaa pelata läpi.

Edullisin peli löytyi täältä ja hyvä peli onkin..

On aivan uskomatonta, kuinka edullisesti ja helposti CDON:illa asiointi käy. Tuote Tomb Raider XBOX Onelle oli kymppiostos ja saapui perille reilusti alle viikossa. Kiitos CDON!

Taattua Tomb Raider laatua!

Parasta luokassaan. Mikäli aikaisempi kolahti, ei tästä voi olla pitämättä. Yhdyn aiempaan mielipiteeseen täysin.

Upea seikkailu Toimintapeli..Jos tykkää uncharted sarjasta ja vuoden 2013 Tomb raider pelistä, niin tämähän on pakkohankinta..Itse tuli tämän pelin myötä kannettua myös Xbox One tähän talouteen PS4:n kaveriksi =)

-

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 19 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 12 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 7 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »