Skylanders Trap Team

Vangitse paha.Vapauta hyvä.
Skylandsin pahamaineisimmat roistot ovat paenneet kuuluisasta Cloudcracker-vankilasta. Sinun ja Skylanderien tehtävänä on löytää ja napata heidät. Maagiset Traptanium™-kristallit, jotka pystyvät käyttämään elementtien voimaa, auttavat portaalimestareita nappaamaan roistot kristallien sisään ja jopa muuttamaan heidät taistelemaan hyvän puolesta! Näiden legendaaristen roistojen kiinniottaminen ei ole helppo tehtävä. Release: 2014-10-10

Skylanders Trap Team Starter Pack

Skylanders Trap Team - Starter Pack

Aloituspakkauksen sisältö: 1-videopeli, 1-Traptanium™ Portal, 2-Skylander-figuuria,  2-ansaa,  1-hahmokeräilyjuliste, 2-tarra-arkkia salaisilla koodeilla ja 2-keräilykorttia.

Skylanders Trap Team – Hahmot

Uuden Skylanders-pelin myötä saapuu tietysti lisää hahmoja! Tähän mennessä vain 2 kpl Skylanders Trap Team hahmoja on esitelty.

Ensimmäiset hahmot ovat nimeltään Food Fight ja Snap Shot, jotka myös sisältyvät Skylanders Trap Team Starter Pack:iin. Odotamme innolla myös muita hahmoja nähtäväksi ja päivitämme tietoja heti kun saamme lisätietoja.
2014-04-25

Skylanders Trap Team – lisää hahmoja!

Tulevasta Skylanders Trap Team -pelistä on esitelty nyt lisää hahmoja.  Hahmot ovat nimeltään Wallop, Gear Shift, Torch ja Crypt King. Kaikki uudet hahmot näyttävät todella kovilta ja tulevat varmasti herättämään pelkoa vihollisissa.
2014-07-08

Skylanders Trap Team instruktioner
Skylanders Trap Team – Kerää Pahiksia

Monia mahtavia pahiksia käytettäväksi vihollisia vastaan.
Olemme saaneet kohdata monia mahtavia vihollisia Skylanders-pelissä, mutta emme ole koskaan saaneet mahdollisuutta pelata näillä kovis-hahmoilla.
Skylanders Trap Team-pelissä saamme nyt sen mahdollisuuden ja näin se toimii.

  1. Päihitä yksi pahis Skylanders Trap Team-pelissä
  2. Kun pahis on päihitetty, käytät yhdenTraptanium kristallin yhdessä Traptanium portaalin kanssa.
  3. Pahis on nyt sinun käytössäsi pelissä