South Park: The Fractured but Whole (Playstation 4)

South Park: The Fractured but Whole
Lähetä ystävälle
€ 8.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  alkaen 3 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.

 

Pimeys on levinnyt South Parkin hiljaiseen vuoristokaupunkiin. Pahuutta vastaan taistelemaan nousee uusi voima. Pahuutta vastaan nousee kokonainen supersankarijoukko, jota johtava öinen haaskaeläin on vannonut puhdistavansa South Parkiin pesiytyneen saastan kaupungin kaduilta.

 

Lapset leikkivät supersankareita, ja Cartman on päättänyt tehdä Supista ja ystävistä kaikkien aikojen mahtavimman supersankarifransiisin. Konnamaisella Professori Kaaoksella on kuitenkin ilkeä suunnitelma, joka tähtää Supin ja ystävien eliminointiin. Sankarien on työskenneltävä yhdessä ryhmänä, jotta heillä olisi mahdollisuuksia kaupunkia piinaavaa kaaosta ja terroria vastaan.

 

South Parkin luojien Trey Parkerin ja Matt Stonen uusin luomus on South Park™: The Fractured but Whole, 25 videopelipalkintoa voittaneen South Park™: The Stick of Truth™ -pelin jatko-osa.

 

Pelaajat omaksuvat jälleen uuden lapsen roolin. Olet pelissä Supin ja ystävien uusin jäsen. Sinun on luotava itsellesi supersankaripersoona, kehitettävä mainettasi ja pelastettava South Park supervoimiesi avulla. Vain niin Supi ja ystävät voivat saavuttaa oikeutetun asemansa kaikkien aikojen mahtavimpana koskaan kokoon kutsuttuna supersankariryhmänä ja saada leffadiilin, jonka he totisesti ansaitsevat. Supi ja ystävät nousevat pelastamaan päivän kaaoksen vallassa olevassa kaupungissa.

 

Ominaisuudet

 

SANKARIN ALKUPERÄ PALJASTUU

Jokainen sankari saa alkunsa jostakin. Oletko sinä avaruusolento, korkeatekninen ihme vai geneettisesti muunneltu mutantti? Ryhdy kaupungin tarvitsemaksi supersankariksi luomalla itsellesi oma yksilöllinen puku, kehittämällä alkuperätarina ja valitsemalla ainutlaatuiset supervoimasi.

 

TUTKI ÖISTÄ SOUTH PARKIA

South Park on laajentunut, joten tutkittavana on uusia paikkoja. Mutta auringon laskiessa hävitys ja kaaos saavan vallan, kun South Parkin hämäräperäinen aines herää eloon. Yöaikaan eteesi avautuu aivan uusi maailma, jossa alter egosi voi käyttää voimiaan tehdäkseen kaikkensa, mitä kaupungin pelastaminen vaatii.

 

SUPI JA YSTÄVÄT KOKOON!

Voit värvätä avuksesi jopa 13 Supin ja ystävien jäsentä, kuten Mysterionin, Ihmisleijan ja jopa itsensä pahamaineisen Supin. Eliminoi tiellesi osuvat vastukset yhdistämällä omat ja Supi ja ystävät -sankarien supervoimat, ja kukista pimeä voima, joka on levittänyt pahuuden lonkeronsa koko South Parkin ylle.

 

HULVATON ROOLIPELISEIKKAILU

Täysin uusi dynaaminen taistelujärjestelmä antaa mahdollisuuden manipuloida sekä aikaa että tilaa taistelukentällä. Uudistettu saalis- ja rakentamisjärjestelmä antaa vapauden kehittää ja hienosäätää voimiasi, kun etenet pelissä. Löydät kaikkialta maastosta saalista, joista voit rakentaa reseptien avulla omia hulvattomia laitteita avuksi taisteluihin.

 

AITO SOUTH PARK

Tässä odotetussa jatko-osassa on kaksi kertaa enemmän sisältöä kuin South Park™: The Stick of Truth™ -pelissä. Pelin ovat luoneet, kirjoittaneet, ääninäytelleet ja ohjanneet Trey Parker ja Matt Stone, joten South Park™: The Fractured But Whole™ on siis taatusti aitoa South Parkia parhaimmillaan – ratkiriemukasta, pöyristyttävää ja vuorovaikutteista hupia roppakaupalla. Kaikki on isompaa, pidempää ja syvemmälle iskevää kuin koskaan ennen. Tule South Parkiin pitämään hauskaa.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Seikkailu, Roolipelit Expansion pack: Ei
Julkaisu: 17-10-2017 Arvioitu toimitusaika: alkaen 3 arkipäivää
Tuotenumero: 3033962827 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 2 Keskiarvosana: 5
100%
0%
0%
0%
0%

South Park: TFBW on paras! Suosittelen kaikille South Parkin faneille!!

pelille täys 10 mutta cdon saa 0/10 pistettä siksi koska peli tuli viikon julkaisun jälkeen vaikka ennakkotilasin se kuukausia ennen

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 2 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 1 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 0 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »