Starlink Battle Starterpack (Nintendo Switch)

Starlink Battle Starterpack
Lähetä ystävälle
€ 21.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  alkaen 3 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Johdata Starlink: Battle for Atlas -pelissä tähtipilottien sankaritiimiä ja vapauta Atlas-aurinkokunta Unohdetulta Legioonalta. Innovatiiviset lelumoduulit sallivat pelaajien rakentaa ainutlaatuisia avaruusaluksia, joita voidaan muokata lennosta, mikä sallii uusia pelitapoja pelaajien sopeutuessasi selviytymään kaikista mahdollisista haasteista, joita he kohtaavat tässä eeppisessä avoimen maailman seikkailussa.

TUTKI AVOINTA JA ELÄVÄÄ AURINKOKUNTAA – Matkaa sulavasti läpi Atlas-järjestelmän eksoottisten muukalaismaailmojen ja tutustu sen seitsemään planeettaan. Kaikilla on oma ekosysteemi, eläimistö ja paljastettavat salaisuudet. Liittoudu Atlaksen ryhmittymien kanssa torjuaksesi dynaamisen vihollisen uhka Unohdetulta Legioonalta, joka haluaa ottaa Atlaksen haltuunsa.

RAKENNA JA MUOKKAA UNELMIESI AVARUUSALUSTA – Varusta avaruusaluksesi käyttämällä siipien, runkojen, aseiden ja pilottien arsenaalia. Yhdistä lelumoduuli ohjaintelineeseen, niin näet sen heräävän välittömästi eloon pelissä. Kokeile pelatessasi erilaisia varustuksia reaaliajassa. Ole luova taisteluissa ja käytä tuhovoimaisia elementtiyhdistelmiä päihittääksesi strategisesti kaiken Atlas-aurinkokunnassa kohtaamasi.

PÄIVITÄ LAIVASTOASI ROOLIPELIMEKANIIKAN AVULLA – Kehitä Atlaksen läpi matkatessasi pilottitaitopuuta, muokkaa varusteita ja päivitä emoalusta, jotta voit laajentaa voimiasi ja muokata seikkailuasi entisestään.

KAHDEN PELAAJAN KAVERIPELI SOHVALTA – Kutsu ystävä saumattomasti kampanjaan milloin vain kahden pelaajan jaetun ruudun yhteispelissä. Yhdistäkää erilaisia varustekattauksia, jotta voitte pelastaa Atlaksen täydellisellä yhteistyöllänne.

STAR FOX -TIIMI LIITTYY TAISTELUUN VAIN NINTENDO SWITCHILLÄ – Pelaa seikkailunhaluisena Fox McCloudina. Lennä kuuluisalla Arwingilla, joka on varustettu lasertykeillä, ja suorita rajoitettuja uusia tehtäviä, joissa on mukana tuttuja Star Fox -kasvoja.

Fox McCloud – Star Fox -tiimin karismaattinen johtaja. Hänen pilottikykynsä on Rock n’ Roll; Fox kutsuu Star Fox -tiimin jäsenen taistelemaan rinnalleen lyhyeksi aikaa.

Mason Rana, Starlink-järjestön uusin värväys, on nerokas keksijä, jolla on suuria toiveita tulevaisuudelle. Starlink-teknologia sallii miehistön vaihtaa helposti pilottia, aseita ja avaruusaluksia.

Hänen kykynsä on kiertorataisku; Mason ottaa yhteyden Equinoxiin, joka kohdistaa kokeellista kiertorata-asetta ja pystyy osumaan jokaiseen kohteeseen laajalla säteellä.

Arwing – Fox McCloudin kuuluisa avaruusalus on varustettu lasertykein, se on poikkeuksellisen tehokas ja sillä on kyky suorittaa legendaarisia tynnyrikierteitä.

Liekinheitin – Tämä ase syöttää polttoainetta syöstäkseen tulta laajalla kaarella. Ase tekee jatkuvaa vahinkoa, mikä ylikuumentaa kohteita ja heikentää niiden puolustuksia 

Jääryöppy – Kun on aika viilentää vihollisia, Jääryöppy hoitaa homman. Sen ohjautuvien ohjusten sarja viilentää kohteita, mikä auttaa erityisesti nopeiden ja väistelevien vihollisten hidastamisessa.

NINTENDO SWITCH -ALOITUSPAKETIN sisältö

 • Starlink: Battle for Atlas -videopeli
 • Arwing-avaruusalus
 • kaksi pilottia: Fox McCloud ja Mason Rana
 • kaksi asetta: Liekinheitin ja Jääryöppy
 • yksi Joycon-ohjainteline
 • Starlink: Battle for Atlas -aallon 1 lelumoduulikokoelman juliste
 • Zenith-avaruusaluksen ja Silppuri-aseen digitaaliset versiot.

 

Starlink: Battle for Atlas -aloituspaketti vaaditaan avaruusalus-, pilotti- ja asepakettien pelaamiseen. Kaikki Star Fox -lelumoduulit toimivat ainoastaan Starlink: Battle for Atlas™ -videopelin ja Nintendo Switch™ -ohjaintelineen kanssa. 

Miten lelumoduulien kanssa pelataan? Yhdistä lelumoduuli ohjaintelineeseen, niin näet sen heräävän reaaliajassa eloon pelissä! Varusta avaruusaluksesi käyttämällä siipien, runkojen, aseiden ja pilottien arsenaalia. Sopeudu kohtaamiisi haasteisiin reaaliajassa.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Toiminta, Seikkailu Expansion pack: Ei
Julkaisu: 16-10-2018 Arvioitu toimitusaika: alkaen 3 arkipäivää
Tuotenumero: 3044614886 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 5 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 3 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 1 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »