Super Mario Odyssey

  • Super Mario Odyssey

    (Nintendo Switch)

    Lähde Marion mukaan suureen 3D-seikkailuun, joka vie hänet maailman ympäri. Uusien hämmästyttävien kykyjensä avulla Marion täytyy kerätä kuita käynnistääkseen Odyssey-ilmalaivan ja pelastaakseen Prinsessa Peachin Bowserin hääsuunnitelmilta. Tämä on ensimmäinen kolmiulotteinen avoimen maailman Mario-seikkailu vuoden 1996 Super Mario 64 ja vuoden 2002 Super Mario Sunshine -pel...

    € 54.95
    € 7/kuukausi

Super Mario Odyssey saa huippuarvosanat!

IGN ylistää Super Mario Odysseytä!

Mariopelit ovat melkein yhtä vanhoja kuin pelikonsolitkin, mutta onneksi Mario on aina kehittynyt. Harvoin on samaa Marioa tarjottu kahdesti. Super Mario Odyssey lunastaa lupauksen omaperäisyydestä ja innovaatiosta.
Peli tarjoaa tuttuun Mario-henkeen riemukkaita hahmoja ja maailmoja sekä huippuluokan tasohyppelytoimintaa, samalla kun se esittelee innovatiivisia ja yllättäviä toimintoja. Kaikki tämä on koottu yhteen mestariteokseen.Super Mario Odyssey E3 2017 trailer

Onko tässä E3-messujen hullunkurisin peli? Katso Super Mario Odyssey -pelin traileri ja päätä itse.

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey -pelissä voit tutkia laajoja 3D-maailmoja täynnä salaisuuksia ja yllätyksiä. Mukana muun muassa uusia asuja Mariolle sekä erilaisia tapoja olla vuorovaikutuksessa ympäristösi kanssa.
Tutki uusia alueita Pixel Mariona, liu’u ympäri ajoneuvoilla ja koe HD Rumble -toiminto Joy Con -ohjaimillasi.

Ojenna toinen Joy-Con ystävällesi, niin voitte pelata yhdessä. Ensimmäinen pelaaja ohjaa Marioa ja toinen Marion uutta ystävää Cappya.