Super Paper Mario (Nintendo Wii)

Super Paper Mario
 • Tämän luokituksen mukaisten pelien sisällön katsotaan soveltuvan kaikenikäisille. Väkivaltaa voi esiintyä vähän komiikan yhteydessä (esimerkiksi Väiski Vemmelsäären tai Tomin ja Jerryn kaltaisten piirroshahmojen käyttämä väkivalta). Lapsi ei saa pystyä yhdistämään piirroshahmoa elävään henkilöön, vaan pelin on oltava täysin kuvitteellinen. Peli ei saa sisältää mitään ääniä tai kuvia, jotka saattavat herättää pelkoa tai kauhua nuorissa lapsissa. Pelissä ei saa käyttää kirosanoja eikä esittää alastomuutta tai edes viittauksia seksiin.
Lähetä ystävälle
€ 22.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-5 arkipäivää

Postimaksu: € 2.95

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
Nyt on aika treenata origami-taitoja, sillä kaikkien tuntema putkimies lähtee täysin uuteen seikkailuun Super Paper Mario -pelissä! Mariolla on voima, jonka avulla hän voi siirtyä 2D:stä suoraan 3D:hen ja takaisin pelkällä napin painalluksella. Marion tehtävänä on pelastaa kadonneet ystävänsä ja koko maailma.

Kuten kahdessa aikaisemmassa Paper Mario -pelissä, kaikki hahmot ovat paperinohuita. Sankarimme, Mario, pystyy kuitenkin muokkaamaan ympäristöään edukseen ja avaamaan uusia reittejä ainutlaatuisella kyvyllään. Tästä kyvystä on erittäin paljon hyötyä seikkailun aikana ja sitä tarvitaan pelissä eteenpäin pääsemiseksi. Aiemmin mahdottomilta näyttäneet esteet ovat todellisuudessa paperinohuita, kun niitä tarkastelee kolmiulotteisessa maailmassa – sankarimme voi vain kävellä niiden ohi. Pelottavat 2D-viholliset paljastavat heikot kohtansa 3D-maailmassa.

Tarina alkaa, kun salaperäinen Kreivi Bleck, hullu nero joka on päättänyt toteuttaa muinaisen ennustuksen, kidnappaa Prinsessa Peachin, Bowserin ja Luigin. Bleck pakottaa Peachin menemään naimisiin Bowserin kanssa, jotta hän voi yhdistää hyvän ja pahan ja luoda Kaaos-sydämen ja tuhota koko universumin. Mario pakenee Kreivin kynsistä ja yrittää nyt vapauttaa ystävänsä ilkeältä Kreiviltä ja samalla pelastaa koko maailman!

Pelin alussa ohjataan Mariota, mutta myöhemmin päästään seikkailemaan myös Prinsessa Peachilla, Bowserilla ja Luigilla. Jokaisella hahmolla on oma erikoiskykynsä, joita tarvitaan erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Seikkailun aikana Mario saa apua myös pieniltä Pixls-apureilta, jotka on varustettu erilaisilla kyvyillä. Tippi kertoo lisätietoja vihollisista ja esineistä, joita pelaaja osoittaa Wii-ohjaimella, Carrie nostaa Marion rotkojen yli ja Dottie pystyy kutistamaan hahmon erittäin pieneksi.

Peliä pelataan pitämällä Wii-ohjainta vaakatasossa ja käyttämällä ristiohjainta sekä kahta painiketta. Wii-ohjaimen liikkeentunnistusominaisuudet tarjoavat täysin uudenlaisen pelikokemuksen. Pelaaja voi aktivoida ainutlaatuisia erikoisliikkeitä ja kykyjä ravistamalla ja liikuttamalla peliohjainta. Tällä tavalla pelaajat voivat ansaita bonus-pisteitä kukistamalla erilaisia vihollisia ja käyttää mm. tuli-, salama- ja jäähyökkäyksiä.

Super Paper Mario on täydellinen yhdistelmä aiemmista Paper Mario -roolipeleistä tuttua seikkailemista ja tasoloikkaa. Luvassa on hauska ja viihdyttävä seikkailu, joka sisältää molempien maailmojen parhaimmat ominaisuudet.

 • Hauskoja hahmoja, huumorilla höystettyjä juonenkäänteitä sekä unohtumaton seikkailu!
 • Mario seikkailee 8 erilaisessa maailmassa.
 • Siirry 2D:stä kolmiulotteisiin maailmoihin pelkällä napin painalluksella.
 • 3D-maailmassa voit mm. löytää sellaisia salareittejä ja vihollisia, joita ei näy 2D-maailmassa.
 • Pidä Wii-ohjainta sivuttain klassiseen Super Mario Bros. -tyyliin, ravista ohjainta tehdäksesi hienoja liikkeitä tai käytä osoitinta saadaksesi vinkkejä apuriltasi.
 • Löydä Pixl-hahmoja eri kentiltä: jokainen Pixl antaa hahmollesi tietyn erikoiskyvyn.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Toiminta, Seikkailu, Lapset Expansion pack: Ei
Julkaisu: 15-03-2013 Arvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää
Tuotenumero: 3023030688 Valmistaja: Intelligent Systems
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%
-

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 13 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 9 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 6 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »