The Order 1886

The Order 1886
Uusi aika on sarastanut: tiedeihmeiden aikakausi. Lontoon paksun sumun seassa teollisen vallankumouksen varjoissa niin vanhat kuin uudet viholliset uhkaavat syöstä kaupungin – ja koko maailman – kaaokseen. Kaupunkia vartioivat ihmiskunnan ainoat suojelijat, ritarien eliittijoukko, joka tunnetaan nimellä The Order. Liity vastustamaan väkevää uhkaa vuosisatoja jatkuneeseen sotaan, joka määrittää historian kulun lopullisesti.

The Order 1886

  • The Order 1886

    (Playstation 4)

    Ihmiskunnan ainoat suojelijat Uusi aika on sarastanut: tiedeihmeiden aikakausi. Lontoon paksun sumun seassa teollisen vallankumouksen varjoissa niin vanhat kuin uudet viholliset uhkaavat syöstä kaupungin – ja koko maailman – kaaokseen. Kaupunkia vartioivat ihmiskunnan ainoat suojelijat, ritarien eliittijoukko, joka tunnetaan nimellä The Order. Liity vastustamaan väkevää uhka...

    € 34.99
    € 2/kuukausi

Ennakkovaraustarjous – The Order 1886

Ennakkovaraa The Order 1886 ja saa pääsy ”Knight’s Endurance Pack”:iin, joka sisältää:

•    Desert Khaki varusteet
•    Endless Blackwater – Parantamaan itsesi, kun olet haavoittunut.
•    Blacksight Rengeneration päivitykset.

The Order 1886

Kohtaa viktoriaanisen ajan steam punk-versio tässä toiminnantäyteisessä seikkailussa.  The Order 1886-pelissä sinä olet Galahad, yksi ritarikunnan kokeneimmista sotilaista.  Lontoossa sota on ihmisten välillä täydessä käynnissä, mutta suurempi uhka vaanii varjoissa. ”Half-breedit”. 

Tämä ihmisusimainen hirviö osoittautuu ihmiskunnan pahimmaksi viholliseksi ja hirviöiden määrä ja voima on vahvistunut sillä välin, kun ihmiset sotivat keskenään. The Order 1886 on toiminta-/seikkailupeli, jota ehdottomasti et halua missata. Muista katsoa sivun ylälaidassa oleva traileri.