The Sims 4 - Duunipäivä (PC-Mac)

The Sims 4 - Duunipäivä
Lähetä ystävälle

-45%

€ 19.99
Ovh. € 36.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  alkaen 3 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
Sinä määräät töissä The Sims 4 Duunipäivässä!  Ohjaa aktiivisesti simiäsi tämän ollessa töissä ja  päätä tuleeko heistä työpaikkojen ilopillereitä vai kauhukakaroita. Pelasta henkiä lääkärinä, kiusaa naapureitasi hullun tiedemiehen vekottimilla tai tutki ja selvitä huikeita rikoksia etsivänä. Ja jos haluat mieluiten olla itse oma pomosi, voit myös luoda, muokata ja hallita omaa jälleenmyyntibisnestäsi ja yrittää tulla simoleonariksi! Sinä päätät mitä simisi tekee töissä.

 • Ryhdy lääkäriksi: Sinä johdat sairaalaa! Elä ensiapulääkärin jännittävää elämää pelastaen henkiä. Mutta muista keskittyä tekemiseen lääkitessäsi potilaita, auttaessasi uusia lapsia maailmaan ja toteuttaessasi hätäleikkauksia.
 • Ryhdy etsiväksi: Sinä johdat poliisiasemaa! Nappaa poliisimerkkisi ja ryhdy ratkaisemaan mysteerisiä rikoksia etsivänä. Näe mitä kaikkia salaisuuksia paljastuukaa kun tutkit rikospaikkoja, kuulustelet simejä, vangitset rikollisia - ja kiipeät menestyksen tikapuilla poliisikadetista aina poliisipäälliköksi asti.
 • Ryhdy tiedemieheksi: Sinä johdat tutkimuslabraa! Käytä analyytisiä taitojasi uusien hullujen keksintöjen tekemiseen tiedemiehenä. Kerää uniikkeja näytteitä ja rakenna huikeita luomuksia kuten Sim Ray ja päätä käytätkö keksintöjäsi hyvään vai pahaan...
 • Luo uniikki jälleenmyyntibisnes: Sinä johdat bisnestäsi! Luo haluamasi jälleenmyyntibisnes aina leipomosta vaateliikkeeseen, taidegalleriaan, kirjakauppaan ja moneen muuhun. Muokkaa bisneksesi jokaista osa-aluetta Rakenna-moodissa ja katso miten simoleoneita alkaa kertymään ovista ja ikkunoista. Päätä mitä tuotteita myyt, hallitse työntekijöitä haluamallasi tavalla ja pehmitä asiakkaasi ostamaan tarjoustuotteet.   
 • Uusia urapaikkoja: Vietä päiväsi pelastaen henkilä Sairaalassa, pidättäen rikollisia Poliisiasemalla, etsien ulkoavaruuden elämä Tiedelabrassa tai juttelemalla asiakkaiden kanssa luomassasi kaupassa!
 • Opi uusia taitoja: Opi uusia taitoja ja auta simiäsi kehittymään entistäkin paremmaksi nauttiaksesi The Sims 4 -pelistä. Taltioi täydellinen valokuva tai leivo ja koristele herkullinen leivos uudella Valokuvaus ja Leipuri-taidoilla.  Esittele luomuksiasi kotona tai myy ne ansaitaksesi simoleoneita.  
 • Löydä ulkoavaruuden olentoja: Ulkoavaruuden olennot ovat saapuneet! Selvitä mitkä simit ovat todellakin tästä maailmasta ja löydä mysteerinen Alien-ulottuvuus!

 

PELAAMISEEN TARVITAAN THE SIMS 4 PELI (MYYDÄÄN ERIKSEEN) JA KAIKKI PELIPÄIVITYKSET

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kategoria: Lapset, Simulaattori, Sims Expansion pack: Kyllä
Julkaisu: 01-04-2015 Arvioitu toimitusaika: alkaen 3 arkipäivää
Tuotenumero: 3031892099 Valmistaja:
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 1 Keskiarvosana: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Työn tekeminen ei ole ikinä ollut näin hauskaa, mutta joo, osa töissä suoritettavista asioista on vähän epämääräisiä ja tarvii mahdollisesti googlettelua, mutta ihan pelaamisen arvoinen paketti on, itse pelattavia töitä taisi olla kolme kappaletta.

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 4 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 2 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 1 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »