Xbox One

Xbox One - Information

Xbox One on ultimaattinen viihdytyslaite. Sen avulla voit pelata uusimpia pelejä fantastisilla yksityiskohdilla - Xbox One on myös kompromissiton medialaite jonka avulla pääset käsiksi televisioon, appeihin, elokuviin ja kaikkeen muuhun mitä tarvitset, intuitiivisessa näkymässä. Unohda ärsyttävät kaapelit ja eri kuvanlähteet HDMI pass-through toiminnon avulla, joka antaa sinun yhdistää TV-boksin Xbox Onen kautta.

Luonnollisesti Xbox One on myös erinomaisen tehokas pelikonoli. Kahdeksanytiminen prosessori sekä AMD Radeon-grafiikka vievät pelisi seuraavalle tasolle mitä tulee yksityiskohtiin ja pelitunnelmaan. Sisäänrakennetussa teran (1000 GB) tai 500 GB (riippuen versiosta) kovalevyssä on reilusti tilaa ladatuille peleille sekä muulle sisällölle, mutta voit toki pyörittää niin elokuvia kuin pelejäkin HD-laatuisena myös laitteen Blu-Ray soittimella.

Xbox Onen ei tarvitse olla liitettynä internetiin levyltä pelejä pelatessa. Internetyhteys vaaditaan vain konsolia ensimmäistä kertaa aktivoidessa, tai kun sinun pitää hakea järjestelmä- tai pelipäivityksiä.

Xbox One pääsee täysiin oikeuksiinsa yhdessä Kinect sensorin kanssa. Kinectin avulla voit laittaa alas ohjaimen ja ohjata pelejä äänellä sekä liikkeilläsi. Integroidun kameran avulla voit soittaa videopuhelita Skypellä HD-laatuisena televisiossasi.

Saatat kuitenkin pitää enemmän käsiohjaimesta, ja onneksesi se on paranneltu versio edellisestä, markkinoiden johtavasta mallista. Yli 40 yksityiskohtaa on muutettu ja paranneltu tehden ohjaimesta vielä mukavammantuntuisen antaen sinulle vielä paremman pelikokemuksen.

Osta Xbox One yhdessä suosikkipeliesi kanssa, yhdessä tai erikseen monipuolisen Kinect sensorin kanssa - valitse itse. Meiltä löydät myös täydentävän valikoiman ohjaimia, kaukosäätimiä, pelikuulokkeita, latausasemia sekä kaiken muun mitä tarvitset saadaksesi kaiken irti Xbox One-pelikokemuksestasi.