Xbox One

CDON.COMilta löydät kaiken mitä tarvitset Xbox Onelle kuten pelit, tarvikkeet, Xbox Live jäsenyyden sekä tietenkin myös itse konsolin.
» Lue lisää Xbox Onesta
 • Xbox One S All Digital Edition + Sea of Thieves, Forza Ho...

  (Hardware)

  Siirry täysin digitaaliseen peliympäristöön Xbox One S All-Digital Editioniin voimalla ja nauti levyttömästä pelaamisesta seuraavien pelien parissa: Minecraft, Sea of Thieves ja Forza Horizon 3. Kokoa digitaalisten pelien kirjasto pilvipalveluun, niin pelit ovat aina mukanasi. Ei enää naarmuuntuneita tai kadonneita levyjä eikä jatkuvaa uusien pelien metsästystä. Laajenna pel...

  € 249.95
  € 15/kuukausi

Xbox One S All Digital Edition + Sea of Thieves, Forza Horizon 3, Minecraft 

Siirry täysin digitaaliseen peliympäristöön Xbox One S All-Digital Editioniin voimalla ja nauti levyttömästä pelaamisesta seuraavien pelien parissa: Minecraft, Sea of Thieves ja Forza Horizon 3. Kokoa digitaalisten pelien kirjasto pilvipalveluun, niin pelit ovat aina mukanasi. Ei enää naarmuuntuneita tai kadonneita levyjä eikä jatkuvaa uusien pelien metsästystä. Laajenna pelielämystäsi Xbox Game Pass -tilauksella (tilaus myydään erikseen): tutustu yli 100 upeaan peliin, lataa pelejä, joita olet aina halunnut pelata, ja pelaa uudelleen vanhoja suosikkeja.

 • Xbox One X 1TB

  (Hardware)

  Maailman tehokkain pelikonsoli. Pelaa ja koe 40 % enemmän tehoa kuin millään muulla konsolilla. Hyödynnä kuuden teraflopin grafiikkapiiri. Xbox One X -konsolilla pelisi ovat kauniimmat ja toimivat paremmin kuin koskaan ennen. Maksimoi pelien suorituskyky 12 GB:n GDDR5-grafiikkamuistilla. Näe joka kuva tarkasti 326 GB/s:n muistikaistan ansiosta. Kuuden teraflopin grafiikkapii...

  € 499.95
  € 25/kuukausi

Xbox Game Passilla sinulla on aina jotain uutta pelattavaa. 

Yhteen edulliseen kuukausihintaan voit pelata yli sataa Xbox One- ja Xbox 360 -peliä Xbox Onella ilman rajoituksia.

Etsi ja lataa pelejä, joita olet aina halunnut pelata, tai palaa vanhoihin suosikkeihin, joita sinun on ollut ikävä
Kokeile eri tyylilajeja edustavia pelejä: toimintaseikkailuja, koko perheen pelejä, räiskintöjä ja urheilua.
Saat 20 prosentin alennuksen Xbox Onen peleistä ja 10 prosentin alennuksen kaikista niiden lisäosista

Xbox One on ultimaattinen viihdytyslaite. Sen avulla voit pelata uusimpia pelejä fantastisilla yksityiskohdilla - Xbox One on myös kompromissiton medialaite jonka avulla pääset käsiksi televisioon, appeihin, elokuviin ja kaikkeen muuhun mitä tarvitset, intuitiivisessa näkymässä. Unohda ärsyttävät kaapelit ja eri kuvanlähteet HDMI pass-through toiminnon avulla, joka antaa sinun yhdistää TV-boksin Xbox Onen kautta.

Luonnollisesti Xbox One on myös erinomaisen tehokas pelikonoli. Kahdeksanytiminen prosessori sekä AMD Radeon-grafiikka vievät pelisi seuraavalle tasolle mitä tulee yksityiskohtiin ja pelitunnelmaan. Sisäänrakennetussa teran (1000 GB) tai 500 GB (riippuen versiosta) kovalevyssä on reilusti tilaa ladatuille peleille sekä muulle sisällölle, mutta voit toki pyörittää niin elokuvia kuin pelejäkin HD-laatuisena myös laitteen Blu-Ray soittimella.

Xbox Onen ei tarvitse olla liitettynä internetiin levyltä pelejä pelatessa. Internetyhteys vaaditaan vain konsolia ensimmäistä kertaa aktivoidessa, tai kun sinun pitää hakea järjestelmä- tai pelipäivityksiä.

Xbox One pääsee täysiin oikeuksiinsa yhdessä Kinect sensorin kanssa. Kinectin avulla voit laittaa alas ohjaimen ja ohjata pelejä äänellä sekä liikkeilläsi. Integroidun kameran avulla voit soittaa videopuhelita Skypellä HD-laatuisena televisiossasi.

Saatat kuitenkin pitää enemmän käsiohjaimesta, ja onneksesi se on paranneltu versio edellisestä, markkinoiden johtavasta mallista. Yli 40 yksityiskohtaa on muutettu ja paranneltu tehden ohjaimesta vielä mukavammantuntuisen antaen sinulle vielä paremman pelikokemuksen.

Osta Xbox One yhdessä suosikkipeliesi kanssa, yhdessä tai erikseen monipuolisen Kinect sensorin kanssa - valitse itse. Meiltä löydät myös täydentävän valikoiman ohjaimia, kaukosäätimiä, pelikuulokkeita, latausasemia sekä kaiken muun mitä tarvitset saadaksesi kaiken irti Xbox One-pelikokemuksestasi.