Xbox One X

Aitoa 4K-pelaamista Xbox One X -konsolilla

Katso traileri peleistä, jotka tukevat aitoa 4K-laatuista pelaamista Xbox One X -konsolilla. Pelisi eivät ole koskaan näyttäneet näin hienoilta! Tehokkaan konsolin näytönohjaimen ja suorittimen ansiosta pelit ovat nopeampia, kauniimpia ja terävämpiä. Seuraa Xbox One X:ää tänään, niin saat viestin heti, kun konsoli on varattavissa!

Päivitä pelisi Xbox One X -konsolilla

Päivitä pelisi Xbox One X -konsolilla

Xbox One X on osa Xbox One -perhettä, joten voit jatkaa peliesi pelaamista. Korkeamman suorituskyvyn ansiosta peleilläsi on korkeampi tarkkuus ja nopeampi fps. Päivitetyn konsolin High Dynamic Range tarjoaa aidon 4K-tarkkuuden sekä upeammat valot ja värit.

Xbox Design Lab – Luo itsellesi ainutlaatuinen käsiohjain

Herätä luovuutesi henkiin Xbox Design Lab:n viimeisimmillä ominaisuuksilla. Aloita täysin alusta tai muokkaa valmista designia luodaksesi täysin ainutlaatuisen käsiohjaimesi. Saatavissa nyt entistä enemmän värejä, metallimaiset pinnoitteet ja kumitettu ote. Xbox One X käyttää samaa käsiohjainta kuin tavallinen Xbox One.

Saa enemmän irti Xbox One X -konsolista Gold-jäsenyydellä

Saa enemmän irti Xbox One X -konsolista Gold-jäsenyydellä

Saa enemmän irti Xbox One X -konsolistasi Xbox Live Gold -jäsenyydellä. Gold tarjoaa sinulle täyden pääsyn kaikkiin online-toimintoihin. Upean, satojatuhansia servereitä käyttävän moninpelikokemuksen lisäksi jäsenyys tarjoaa seuraavat edut:

Maksuttomat pelit – Kahdesti kuukaudessa saat eksklusiivisia, käsinpoimittuja pelejä maksutta.
Ainutlaatuiset alennukset – Säästä 50-75 % Xbox Storessa viikottaisilla valikoiduilla kampanjoilla
Ryhmäkeskustelut ja seurueet – Pidä yhteyttä ystäviisi äänikeskusteluilla, jotka ovat nyt yhdistettävissä myös Windows 10 -tietokoneisiin.
Home Gold – Kaikki kotitalouden jäsenet voivat hyödyntää Gold-etuja, kun yhdellä perheenjäsenellä on Gold-jäsenyys.

Avatarit palaavat

Avatarit palaavat

Aina Xbox 360 -konsolin ajoista lähtien pelaajat ovat voineet luoda itselleen avatarin, jota on voitu muokata vaatteilla ja persoonallisilla varusteilla. E3 2017 -messuilla Microsoft kertoi, että he tulevat uudistamaan avatarit perusteellisesti, joten tulet saamaan enemmän mahdollisuuksia räätälöidä omasi juuri niin kuin haluat. Unity-moottori on täysin uudistettu, minkä Microsoft toivoo luovan pelisuunnittelijoille mahdollisuuden integroida avatarit peleihinsä.

Julkaisutraileri

Uppoudu aitoa 4K-laatua hyödyntäviin maailmoihin. HDR ja Wide Colour Gamut tekevät valot loistavimmiksi, värit kirkkaammiksi ja varjot tummemmiksi. Koe kristallinkirkas äänenlaatu, joka vie sinut 3D-tilaäänen keskiöön. Xbox One X on muita konsoleita 40 % tehokkaampi. Katso video ja tunne aito teho.

Xbox One X julkistettu

Xbox One X julkistettu

Microsoft julkaisi E3-messuilla uuden Xbox One X -konsolinsa. Konsoli tulee olemaan kaikkien aikojen tehokkain pelikonsoli mm. 12 GB:n GDDR5-grafiikkamuistilla. Konsoli julkaistaan Euroopassa 7. marraskuuta.