Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Xbox Series X - December

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Xbox Series X - December

(0)
Kirjoita arvostelu

Hardware

509,95 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    5-15 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja CDON
  • Laitteisto, Hardware Xbox One, Hardware - KS
  • Hardware
Esittelyssä Xbox Series X, kaikkien aikojen nopein ja tehokkain Xbox. Pelaa tuhansia nimikkeitä neljältä konsolisukupolvelta – kaikki pelit näyttävät parhaalta ja antavat parhaan pelikokemuksen Xbox Series X:llä. Series X:n ytimessä on Xbox Velocity Architecture, joka yhdistää mukautetun SSD-aseman ja integroidun ohjelmiston ja varmistaa nopeamman ja virtaviivaisemman pelaamiskokemuksen sekä huomattavasti lyhyemmät lataamisajat. Quick Resume -toiminnon avulla voit liikkua nopeasti ja saumattomasti useiden pelien välillä. 12 terafloppia raakaa graafista prosessointitehoa varmistaa, että voit tutustua täyteläisiin uusiin maailmoihin ja nauttia toiminnasta ennen kokemattomalla tavalla. Pääset nauttimaan esimerkiksi 4K-pelaamisesta jopa 120 kuvan sekuntinopeudella sekä edistyksellisestä 3D-tilaäänestä. Xbox Game Pass Ultimate -jäsenenä (jäsenyys myydään erikseen) pääset välittömästi alkuun ja voit hyödyntää 100 laadukkaan pelin kirjastoa, joka sisältää kaikki uudet Xbox Game Studios -nimikkeet julkaisupäivänä, Halo Infinite mukaan lukien.*
Lisäosa:
Ei
Laji:
Laitteisto
Hardware Xbox One
Hardware - KS
Formaatit:
Hardware
EAN:
889842640809

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.