Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Äggkokare E9

1 / 1

Äggkokare E9

45,79 €

-8%

Rek pris. 49,62 €
Perfekt kokta ägg varje gång Marknadens kanske snyggaste äggkokare kommer från tyska Caso Design! Med en väldigt enkel design och konstruktion i rostfritt stål är detta en kvalitetsprodukt som gör sitt jobb samtidigt som den är en fröjd för ögat när
Lue lisää
Perfekt kokta ägg varje gång Marknadens kanske snyggaste äggkokare kommer från tyska Caso Design! Med en väldigt enkel design och konstruktion i rostfritt stål är detta en kvalitetsprodukt som gör sitt jobb samtidigt som den är en fröjd för ögat när den står på köksbänken. Har elektronisk kontroll och med reglaget väljer du enkelt till vilken konsistens äggen ska kokas (lätt-, medium- och hårdkokt). När vald konsistens uppnåtts ljuder en signal som talar om att kokningen är färdig. Med plats för hela 8 st ägg gör E9 att hela familjen kan få nykokta ägg till frukosten! Vatten fyller du på upp till strecket, sedan justerar Äggkokare E9 automatiskt hur mycket av det fyllda vattnet som ska användas per kokning. Medföljer insats för att göra pocherade ägg. Har ett nonstickbehandlat värmeelement i botten vilket bör torkas av mellan användningarna.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .