Palaa ylös
BEKO DF7439SX ohut kuivausrumpu, lämpöpumppu, 7 kg, 15 ohjelmaa, A++ luokka, valkoinen
BEKO DF7439SX ohut kuivausrumpu, lämpöpumppu, 7 kg, 15 ohjelmaa, A++ luokka, valkoinen
BEKO DF7439SX ohut kuivausrumpu, lämpöpumppu, 7 kg, 15 ohjelmaa, A++ luokka, valkoinen

1 / 3

BEKO DF7439SX ohut kuivausrumpu, lämpöpumppu, 7 kg, 15 ohjelmaa, A++ luokka, valkoinen

772 €
ECOGENTLE - LÄMPÖPUMPPU Bekon lämpöpumpputekniikka auttaa säästämään energiaa. Eco Gentle Heat Pump mahdollistaa lämpimän ilman säilyttämisen ja kierrättämisen, joten vaatteet kuivuvat alhaisemmassa lämpötilassa ja voit nauttia vaatteiden kirkkaist
Lue lisää

ECOGENTLE - LÄMPÖPUMPPU

Bekon lämpöpumpputekniikka auttaa säästämään energiaa. Eco Gentle Heat Pump mahdollistaa lämpimän ilman säilyttämisen ja kierrättämisen, joten vaatteet kuivuvat alhaisemmassa lämpötilassa ja voit nauttia vaatteiden kirkkaista väreistä pidempään. Suljetun silmukan lämpöpumppu on kuivausprosessissa tehokkain verrattuna perinteisiin malleihin.


SLIMDRYER

Pienempi koko, sama kantavuus!


Beko SlimDryerin avulla voit nyt kuivata 7 kg vaatteita kapeammassa kuivausrummussa. Sama kantavuus pienemmässä tilassa. Tarvitset 23 %* vähemmän tilaa ohuen kuivaimen sijoittamiseen verrattuna tavallisiin kuivaimiin, mikä tekee siitä täydellisen kotiisi. Beko antaa sinulle enemmän tilaa kotonasi!


*pienennetyn tilan laskennassa otetaan huomioon kapea kuivauskaapin syvyys 46 cm** ja vakiokuivaimen syvyys 60 cm.


**46 cm on kuivauskaapin syvyys. Kapean kuivaimen nettomitat ovat 84,6x59,7x52,9


OPTISENSE®

Teknologia optimoi kuivausprosessin lämpötila- ja kosteusantureilla, jolloin voit valita vaatteiden kuivaustason. Kuivausrumpu sammuu automaattisesti, kun vaatteiden kuivaustaso on halutulla tasolla. Lisäksi erityinen anturi jännitehäviöiden havaitsemiseksi suojaa ja pidentää kuivausrummun käyttöikää.


HYGIEENINEN KUIVAUS

Haluatko ylimääräistä hygieniaa vaatteillesi? Hygieeninen kuivausohjelma on suositeltavaa lasten vaatteiden, alusvaatteiden tai pyyhkeiden kuivaamiseen hygieeniseksi heti pesun jälkeen.


TIME-OHJELMA

Valitse haluamasi kuivausaika pyykillesi. Voit valita ohjelma-ajan välillä 10-160 minuuttia halutun kuivaustason saavuttamiseksi alhaisissa lämpötiloissa. Tässä ohjelmassa kuivausrumpu toimii valitun ajan riippumatta siitä, millä kuivaustasolla pyykki on.


AUTOMAATTINEN TAITTAMISENESTO

Automaattinen sairastumisenestotoiminto aktivoituu automaattisesti, jos pyykkiä ei poisteta kuivausrummusta ohjelman päätyttyä. Rummun pehmeä toiminta estää vaatteita kastumasta ja sotkeutumasta.


FARKUT

Täydellinen ja jopa kuivaus jopa paksuille kankaille, joita on vaikeampi kuivata tavallisilla ohjelmilla, erityisesti helman varrella, jossa paukkujen paksuus on paljon suurempi. Farkkuohjelma sopii erinomaisesti farkkujen ja fleecen kuivaamiseen.


PÄIVITTÄIN

Daily-ohjelman avulla voit kuivata synteettisiä, puuvillaa tai urheiluvaatteita päivittäiseen käyttöön.


ULKOILU/URHEILU

Ohjelma on suunniteltu urheilu- ja ulkoilijoille, ja sitä suositellaan synteettisistä tai puuvillasta valmistetuille urheiluvaatteille, mukaan lukien Goretex-tuotteet.


PÄIVITTÄINEN PIKAJUNA

Ohjelma takaa 2 paidan nopean kuivumisen lyhyessä ajassa, valmiina silitystä varten.


SEKOITTAA

Onko sinulla liian kiire lajitella vaatteita kankaan mukaan? Mix-ohjelman avulla voit kuivata synteettisiä ja puuvillakankaita samassa kuivausrummussa.


HELLÄVARAINEN HOITO

Nyt voit kuivata jopa herkän pyykin tai käsinpesua vaativat, kuten silkkipuserot ja ohuet alusvaatteet. Valitse GentleCare-ohjelma ja pyykkisi kuivuu alhaisessa lämpötilassa.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja