Braun KF7020 PureAroma 7 Musta

Braun KF7020 PureAroma 7 Musta
Lähetä ystävälle
€ 114.99 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Kahvinkeitin modernilla mustalla muotoilulla, jonka optimaalinen keittojärjestelmä valmistaa maukasta ja aromikasta kahvia. Todellisille kahvin ystäville, jotka haluavat nauttia kahvilatunnelmasta kotona. Braun-kahvikeittimet on suunniteltu laadukkaan kahvin ystäville. Ne tekevät kahvin juomisesta aistien juhlaa. Fantastisen maukasta kahvia, täydellisen miellyttävällä ja modernilla muotoilulla. Braunin kahvinkeittimellä nautit kahvilatunnelmasta kotona.

OptiBrew-järjestelmä 
Ainutlaatuinen OptiBrew-järjestelmä optimoi lämpötilan, keittoajan ja aromin täydellisen kahvin saavuttamiseksi. Vaihdat helposti suodattimen uuteen kantta nostamalla ja lisäämällä vastajauhettua kahvia. Suodatinkori on irrotettavissa, mikä tekee kahvin lisäämisestä entistä helpompaa.

Lukitus- ja tarjoilujärjestelmä säilyttää kahviaromit karahvissa, samalla kun siitä on helppo tarjoilla. Tippalukon ansiosta voit kaataa itsellesi kahvia valmistuksen aikana.

Automaattinen virrankatkaisu 40 min jälkeen
Ei huolta, vaikka unohtaisit kahvinkeittimen päälle.

 • 1000 W
 • Automaattinen virrankatkaisu
 • Vesisuodatin
 • 12 kupillista
 • Ohjelmoitava ajastin
 • 1-4 kupin mahdollisuus 
 • Kalkkivaroitus
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 1 Keskiarvosana: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Tämä korvasi edellisen keittimen, joka oli kymmenisen vuotta vanha. Tässä on isompi pannu, ajastin ja muita mukavia ominaisuuksia. Mahdollisuus valita 1-4 kupille oma ohjelma, muuten kahvista tulee järjettömän kuumaa. Strong -ohjelmasta en osaa sanoa mitä keitin tekee, kenties valuttaa veden läpi hitaammin tms. En osaa ainakaan vielä sanoa tuleeko kahvista vahvempaa vai ei, mutta ihan hauska lisä. Laite on ihanan hiljainen verrattuna joihinkin keittimiin. 40 minuutin automaattinen aikakatkaisu tulee äkkiä, mutta ainakin sähköä säästyy jos vertaa edelliseen tunnin aikakatkaisuun.

Miinuspisteitä tulee vesisäiliön oudosta sijainnista. Lyhyemmän henkilön voi olla hankala täyttää ja nähdä mitta-asteikko. Suodatinpesä on myös aivan vesisäiliön vieressä ja jos hutiloi kahvinpurujen kanssa niin purut on äkkiä vesisäiliössä, ja niiden pois putsaaminen voi muodostua hankalaksi.

Kahvi maistuu mainiolta (jotkut keittimet tekevät aivan kamalan makuista litkua samasta kahvista), laitteessa on paljon ominaisuuksia (ilman turhia piippausääniä) ja on vielä tyylikkään näköinenkin. Toivottavasti kestää yhtä kauan kuin edellinenkin keitin.

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 21 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 11 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 5 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »