Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Braun KF7020 PureAroma 7 Musta
Braun KF7020 PureAroma 7 Musta
Braun KF7020 PureAroma 7 Musta

1 / 3

Braun KF7020 PureAroma 7 Musta

(1 arvostelu)
79,90 €
Kahvinkeitin modernilla mustalla muotoilulla, jonka optimaalinen keittojärjestelmä valmistaa maukasta ja aromikasta kahvia. Todellisille kahvin ystäville, jotka haluavat nauttia kahvilatunnelmasta kotona. Braun-kahvikeittimet on suunniteltu laadukkaa
Lue lisää

Kahvinkeitin modernilla mustalla muotoilulla, jonka optimaalinen keittojärjestelmä valmistaa maukasta ja aromikasta kahvia. Todellisille kahvin ystäville, jotka haluavat nauttia kahvilatunnelmasta kotona. Braun-kahvikeittimet on suunniteltu laadukkaan kahvin ystäville. Ne tekevät kahvin juomisesta aistien juhlaa. Fantastisen maukasta kahvia, täydellisen miellyttävällä ja modernilla muotoilulla. Braunin kahvinkeittimellä nautit kahvilatunnelmasta kotona.

OptiBrew-järjestelmä 
Ainutlaatuinen OptiBrew-järjestelmä optimoi lämpötilan, keittoajan ja aromin täydellisen kahvin saavuttamiseksi. Vaihdat helposti suodattimen uuteen kantta nostamalla ja lisäämällä vastajauhettua kahvia. Suodatinkori on irrotettavissa, mikä tekee kahvin lisäämisestä entistä helpompaa.

Lukitus- ja tarjoilujärjestelmä säilyttää kahviaromit karahvissa, samalla kun siitä on helppo tarjoilla. Tippalukon ansiosta voit kaataa itsellesi kahvia valmistuksen aikana.

Automaattinen virrankatkaisu 40 min jälkeen
Ei huolta, vaikka unohtaisit kahvinkeittimen päälle.

  • 1000 W
  • Automaattinen virrankatkaisu
  • Vesisuodatin
  • 12 kupillista
  • Ohjelmoitava ajastin
  • 1-4 kupin mahdollisuus 
  • Kalkkivaroitus

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .