Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
Braun Silk-expert Pro 5 PL5117
Braun Silk-expert Pro 5 PL5117
Braun Silk-expert Pro 5 PL5117
Braun Silk-expert Pro 5 PL5117
Braun Silk-expert Pro 5 PL5117
Braun Silk-expert Pro 5 PL5117
Braun Silk-expert Pro 5 PL5117

1 / 7

Braun Silk-expert Pro 5 PL5117

489 €
Rek pris. 499 €
Den säkraste IPL:en, tack vare SensoAdapt™-teknik**** Hudtonen varierar på kroppen, så SensoAdapt-sensorn (med UV-skydd) läser kontinuerligt av hudtonen och anpassar ljusimpulserna för den säkraste och mest effek
Lue lisää

Den säkraste IPL:en, tack vare SensoAdapt™-teknik****
Hudtonen varierar på kroppen, så SensoAdapt-sensorn (med UV-skydd) läser kontinuerligt av hudtonen och anpassar ljusimpulserna för den säkraste och mest effektiva synliga permanenta hårborttagningen.
****Delad teknologi med Cyden

Rekommenderas av Skin Health Alliance
Dermatologiskt godkänd som säker för huden av ledande internationell hudhälso-organisation, i samarbete med dermatologer och forskare.

Den snabbaste IPL:en. 2 gånger snabbare än tidigare
Behandla båda benen på mindre än 5 minuter på lägsta energinivån. Glidläget utlöser fler ljusimpulser för snabbast möjliga behandling, perfekt för större kroppsdelar, medan stämpelläget ger mer exakt behandling som passar för mindre och känsligare områden.

Exakt och skonsam mot huden
Precisionshuvudet gör att du kan ta hand om mindre eller svårare områden som ansikte, bikinilinje och under armarna. Skonsamma och extra skonsamma inställningar minskar energiförbrukningen för de som är nybörjare, eller på känsliga områden.

400 000 ljusimpulser. 10 intensitetsnivåer
400 000 ljusimpulser (+30 % jämfört med tidigare Silk·expert 5) som motsvarar 22 år av behandlingar. De 10 intensitetsnivåerna säkerställer att ljusintensiteten är rätt för din hudton.

Planera och följ dina behandlingar
Silk-expert IPL-appen använder sig av intuitiv teknik för att hålla koll på dina behandlingsframsteg – för perfekt resultat. Den visar också hur SensoAdapt™-hudtonssensorn fungerar i aktion.

Ta reda på om IPL är något för dig
IPL fungerar mest effektivt på ljusa till medelljusa hudtoner med hårstrån som går från naturligt blonda till mörkbruna och svarta. IPL:en fungerar minst effektivt på mycket blonda, röda, grå eller vita hårstrån där den mindre mängden melanin inte absorberar ljuset.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita