Dyson V6 Total Clean Pölynimurit johdoton

Dyson V6 Total Clean Pölynimurit johdoton
Lähetä ystävälle
€ 432.99 Väliaikaisesti loppu

-23%

Ovh. € 569

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

 • Tehokas suutin lattian kiillottamiseen ja mattojen puhdistamiseen
 • Tehokas digitaalimoottori
 • Litium-akku
 • Säilion koko: 0,4 L
 • Sykloniteknologia: Radial™-syklonit kahdessa kerroksessa
 • Suodatus: Pestävä kestosuodatin

Pölynimuri valtavalla imuteholla, yhtä tehokas kuin tavallinen lattiapölynimuri. Total Cleanissa on erittäin tehokas suutin, joka kiillottaa lattiaa samalla. Suuttimessa on sileä pinta, jonka avulla se ympäröi lian ja kerää sen säiliöön.


Lika kerätään säiliöön, joka on helppo tyhjentää. Jopa 20 min tehokasta imurointiaikaa tehokkaan litium-akun ansiosta. Sisältää lataustelineen, joka on helppo ripustaa seinälle ja imuri on aina täyteen ladattu. Suulake tekee pyörivää liikettä, joka kerää kaiken lian tehokkaasti säiliöön. Sisältää kaksi lisävarustetta, 2 vuoden takuu.

Pehmeä rullasuulake

Johdottomaan Dyson V6 Fluffy -imuriin kuuluu pehmeä rullasuulake. Puhdasta koko suulakkeen leveydeltä: kudottu ja pehmeä nylonpinta ja riveissä sijaitsevat antistaattiset hiilikuituharjakset poistavat samanaikaisesti hienojakoisen pölyn ja roskat. Rullasuulakkeessa on kudottu ja pehmeä nylonpinta. Roskat tarttuvat harjaksiin, kulkeutuvat suulakkeen alle ja siitä imuriin. Suulake pysyy koko ajan tiukasti kiinni lattiassa. Hiilikuituharjakset ja imuteho, joka ei karkaa, poistavat hienojakoisen pölyn. Neljässä rivissä sijaitsevat antistaattiset hiilikuituharjakset estävät staattisen varauksen muodostumista, joten hienojakoinen pöly ei jää lattian pintaan vaan kulkeutuu imuriin.

Moottoroitu miniturbiini

Jäykät nylonharjakset poistavat lemmikkieläinten karvat ja pinttyneen lian huonekaluista, auton istuimista ja vaikeapääsyisistä kohteista.

Hygieeninen säiliön tyhjennys

Tyhjennä lika ja roskat säiliöstä yhdellä painalluksella.

Kätevä latausteline

Imurin lataamiseen ja säilytykseen ja lisävarusteiden säilytykseen. Kun imuria säilytetään lataustelineessä, se on välittömästi käyttövalmis.

Muuntuu rikkaimuriksi

Kaikki johdottomat Dyson-imurit muuntuvat nopeasti rikkaimuriksi. Rikkaimuri soveltuu nopeaan täsmäsiivoukseen ja vaikeapääsyisten kohteiden siivoamiseen.

Maksimitehotila

Valitse teho nappia painamalla. Jopa 6 minuuttia vielä tehokkaampaa imua, kun tarvitaan lisätehoa.

Vakaa imuri puhdistaa pinnat lattiasta kattoon.

Painopiste kädensijan lähellä tekee imurista helposti käsiteltävän. Imurilla on kevyt siivota ylhäältä, alhaalta ja siltä väliltä

Tehokas suodatus


Johdoton Dyson V6 Total Clean -imuri vangitsee ja ottaa talteen entistä enemmän pölyä, sillä laite hyödyntää patentoituja, kahdessa kerroksessa sijaitsevia Radial™-sykloneita. Imurin 15 syklonia ovat rinnakkain kahdessa kerroksessa. Ne tuottavat voimakkaan keskipakovoiman, joka linkoaa pölyn ja lian ilmasta. Tehokas moottorin suodatin vangitsee kaikki loputkin hiukkaset – mukaan lukien allergeenit ja bakteerit, jotka voivat olla vain jopa 0,3 mikronin kokoisia. Tämän lisäksi laitteen imuteho ei pääse karkaamaan, joten imurin poistoilma on puhtaampaa kuin ilma, jota hengität.

Suoravetosuulake

75 % tehokkaampi harjas kuin Dyson V6 -mallissa. Tehokkaan suoravetomoottorin ansiosta harjakset pureutuvat tiiviisti mattoon ja poistavat tehokkaasti pinttynyttä likaa. Jäykät nylonharjakset poistavat pinttyneen lian matoista. Hiilikuituharjakset poistavat hienojakoisen pölyn kovilta lattiapinnoilta. Koska harjaksia on koko suulakkeen leveydeltä, pystyt helposti siivoamaan koko tilan nurkasta nurkkaan

Tehon tuottaa Dyson V6 -digitaalimoottori

Digitaalisesti ohjattu moottori pyörii jopa 110 000 kierrosta minuutissa. Se tuottaa voimakkaan imutehon ja samalla markkinoiden tehokkaimman johdottoman imurin.

Radial™-syklonit kahdessa kerroksessa

Johdottomissa Dyson-imureissa käytetään samaa patentoitua sykloniteknologiaa kuin johdollisissa imureissamme. Voimakas keskipakovoima linkoaa pölyn ja lian imurin säiliöön. Patentoitu syklonitekologia, Dysonin digitaalimoottori ja uudelleen suunniteltu nikkeli-mangaani-kobolttiakku varmistavat Dysonin johdottomien imurien voimakkaan imutehon. Siivouksen alusta loppuun asti.


Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%
-

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 81 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 43 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 22 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »