Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Espressokeitin MIELE MilkPerfection CleanSteelMetallic CM6360, 1.8l, 1500W, 15 bar, AromaticSystem, kullanmusta
Espressokeitin MIELE MilkPerfection CleanSteelMetallic CM6360, 1.8l, 1500W, 15 bar, AromaticSystem, kullanmusta
Espressokeitin MIELE MilkPerfection CleanSteelMetallic CM6360, 1.8l, 1500W, 15 bar, AromaticSystem, kullanmusta

1 / 3

Espressokeitin MIELE MilkPerfection CleanSteelMetallic CM6360, 1.8l, 1500W, 15 bar, AromaticSystem, kullanmusta

1 969 €
Miele "CM 6360 MilkPerfection" -kahvinkeitin, jota tuottaa yksi maailman tunnetuimmista kodinkoneiden valmistajista, on tarkoitettu niille, jotka rakastavat saada erilaisia juomia. Tämä malli voi valmistaa monia reseptejä: perinteisestä espressosta
Lue lisää

Miele "CM 6360 MilkPerfection" -kahvinkeitin, jota tuottaa yksi maailman tunnetuimmista kodinkoneiden valmistajista, on tarkoitettu niille, jotka rakastavat saada erilaisia juomia. Tämä malli voi valmistaa monia reseptejä: perinteisestä espressosta tai cappuccinosta muodikkaaseen tasaiseen valkoiseen tai espresso macchiatoon. Lisäksi se voi valmistaa 2 annosta mitä tahansa juomaa kerralla. Teen tuntijat ovat myös iloisesti yllättyneitä: kuumaa vettä valmistettaessa he voivat valita eri lämpötiloista, jotka on suunniteltu erityisesti erityyppisille teelle. Lisäksi toiminnon "TeaTimer" avulla he voivat ohjelmoida ja näyttää paistoajan. Ne, jotka rakastavat uutta, älykästä tekniikkaa, voivat hallita tätä kahvinkeitintä suoraan laitteestaan "Miele@mobile" -sovelluksen kautta. Tähän Miele-malliin on integroitu lukemattomia ominaisuuksia, joita syvät L-rakastajat varmasti arvostavat - ne eivät vain anna kahvinjuojille monia mahdollisuuksia kokeilla erilaisia makuja, vaan ne myös helpottavat tämän kahvinkeittimen toimintaa. Ikään kuin se ei riittäisi, automaattiset huolto-ohjelmat ja astianpesukoneen kestävät komponentit takaavat erityisen helpon huollon.


SUURI MÄÄRÄ ERILAISIA JUOMIA, JOISTA VALITA.


Nauti erittäin laajasta valikoimasta juomia: ristretto, espresso, musta kahvi, lungo, espresso macchiato, litteä valkoinen, cappuccino, italialainen cappuccino, latte macchiato, latte ja café au lait. Jos sinulla on vieraita vierailemassa tai haluat vain hemmotella itseäsi pidemmällä kahvitauolla, voit käyttää mehustustoimintoa ja valmistaa 3-8 annosta kahvia kerralla napin painalluksella. On myös mahdollista valmistaa maitovaahtoa tai lämmintä maitoa (esim. kun tunnet olosi kupilliseksi kuumaa suklaata tai kaakaota) sekä kuumaa vettä.


SOPII TEEN YSTÄVILLE


Tämä malli on erityisen teeystävällinen! Kun valmistat kuumaa vettä, voit valita sinulle parhaiten sopivan lämpötilan: lämpötilan, joka on luotu erityisesti mustalle teelle, yrttiteelle, hedelmäteelle, vihreälle teelle, valkoiselle teelle tai japanilaiselle teelle. "TeaTimer" -toiminnon avulla voit seurata infuusioaikaa, joka on esiohjelmoitu jokaiselle erilliselle teetyypille, sekä muuttaa jo asetettua aikaa. Kun infuusioaika on ohi, tästä ilmoittaa erityinen äänisignaali. Lisäksi voit käyttää laitetta kahvin valmistukseen, kun teetä infusoidaan.


SMART APP "MIELE@MOBILE"


Kun lataat "Miele@mobile" -sovelluksen älylaitteeseesi, voit hallita konetta etänä, tehdä juomia, lukea lisää laitteestasi ja muuttaa asetuksia.


HENKILÖKOHTAISET KÄYTTÄJÄPROFIILIT


"Miele" -profiilin tai "Miele" -juomavalikon lisäksi voidaan luoda 2 henkilökohtaista profiilia, joiden avulla eri kahvimakujen ystävät voivat nauttia kahvia juuri haluamallaan tavalla. Mustien kahvijuomien, maitopohjaisten juomien, teen ja kuuman veden valmistukseen sisältyvät erilaiset juomamäärät ja parametrit voidaan valita ja tallentaa erikseen erillisiin profiileihin. 


KUPARILÄMMITYSTOIMINTO


Espresson ja muiden kahvijuomien ainutlaatuinen maku ilmestyy ja sitä ylläpidetään parhaiten, kun juoma kaadetaan esilämmitettyyn kuppiin. Mitä pienempi ja paksuseinäinen kuppi on, sitä tärkeämpää on lämmittää se ennen käyttöä. Voit lämmittää kupit ja lasit käyttämällä erityistä kuppilämmitystoimintoa. 


ERITTÄIN KÄTEVÄ AUTOMAATTINEN MAITOJÄRJESTELMÄ.


Papu-kuppi-kahvinkeitin Miele "CM 6360 MilkPerfection" on varustettu integroidulla automaattisella maitojärjestelmällä, jossa on letku. Tämä järjestelmä on erittäin käytännöllinen: putki voidaan laskea suoraan Miele-maitoastiaan (sisältyy sarjaan) tai vaihtoehtoisesti maitopakkaukseen. Maitojärjestelmän automaattisen huuhtelun ohjelma tekee kaikesta vieläkin helpompaa - jokaisen maitopohjaisen juoman keittämisen jälkeen laita putki vain tippa-alustalle ja järjestelmä huuhtelee automaattisesti. Kun maitoletku ei ole käytössä, voit säilyttää sitä turvallisesti erityisessä osastossa.


AUTOMAATTINEN HUOLTO


Tämä kahvinkeitin on erityisen helppo huoltaa automaattisten ohjelmien ansiosta, jotka koskevat maitojärjestelmän huuhtelua ja puhdistusta, panimojärjestelmän puhdistamista sekä kalkinpoistoa. Helposti poistettavat komponentit, esimerkiksi maitojärjestelmä ja kahvinkeitinyksikkö, takaavat täydellisen puhtauden. Vielä enemmän mukavuutta varten tippa-astia ja sen kansi, kahvinporotin säiliö, vesisäiliö, pääpoistoputki (paitsi sen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kansi), maitoletku, jossa on huuhtelusuutin, maitoletku suuttimella ja maitosäiliö kannella voidaan pestä astianpesukoneessa.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja