FoodSaver Tyhjiöpakkauslaite FFS014X

FoodSaver Tyhjiöpakkauslaite FFS014X
Lähetä ystävälle
€ 75.90
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  alkaen 3 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Ruoka säilyy tuoreena jopa 5 kertaa pidempään
 • Ohut muotoilu säästää tilaa ja mahdollistaa säilytyksen pystyasennossa
 • Irrotettava keruuastia kestää konepesun
 • Edistymisvalot
 • Lukitusmekanismi helpottaa käyttöä

FoodSaver® FFS014X -tyhjiöpakkauslaite pitää ruoan tuoreena jopa viisi kertaa pidempään. Laitteen automaattisen tyhjiöinti- ja saumaustoiminnon avulla voit tyhjiöpakata ruoan yhteensopiviin pusseihin ja astioihin. Helppokäyttöinen lukitusmekanismi käyttäjäystävällisellä muotoilulla.

Mukana tuleva käsikäyttöinen pakkauslaite sopii erinomaisesti käytettäväksi lyhytaikaiseen tyhjiöpakkaamiseen tarkoitettujen FoodSaver®-pussien ja Fresh-rasioiden kanssa. Tyylikkään ja kompaktin muotoilun ansiosta FoodSaver® FFS014X -tyhjiöpakkausjärjestelmä sopii jokaiseen keittiöön.

- Tyhjiöpakkauslaitteella säilytät ruoan tuoreena jopa viisi kertaa pidempään
- Laitteella on ohut, tilaa säästävä muotoilu, ja sitä voidaan säilyttää pystyasennossa. Sopii kaikenkokoisiin keittiöihin.
- Irrotettava keruuastia kestää pesun astianpesukoneessa
- Edistymisvalot
- Lukitusmekanismi takaa helpon käytön

Ruoka on hyvää ainoastaan tuoreena. Kun poistat ilman ja suljet maut tiiviisti sisään FoodSaver®-laitteella, voit hyvillä mielin tarjota tuoreita elintarvikkeita läheisillesi. FoodSaver®-tyhjiöpakkauslaitteet säilyttävät elintarvikkeiden tuoreuden ja ravintosisällön, vähentävät jätettä ja auttavat alentamaan viikoittaisia ruokakuluja. FoodSaver®-laitteella tehdyt sulkusaumat ovat erittäin tiiviit, joten ne estävät ilman ja kosteuden pääsyn ruokaan. Tyhjiöpakkausjärjestelmä estää myös jääpoltteen syntymisen ja säilyttää ravintoaineet, maun ja tuoreuden jopa viisi kertaa perinteisiä säilytysmenetelmiä pidempään.

Ruoka on tarkoitettu valmistettavaksi, jaettavaksi, nautittavaksi ja uudelleenjaettavaksi – FoodSaver®-tyhjiöpakkausjärjestelmä takaa, että ruoka pysy yhtä maukkaana ja herkullisena kuin pakkauspäivänä. Tyhjiöpakkaus säilyttää kaikki ruoan ravintoaineet ja varmistaa, että voit nauttia ruoasta milloin tahansa tekemättä kompromisseja laadun tai maun suhteen.

FoodSaver® FFS014X on kattava ruoka-aineiden säilytysjärjestelmä.
FoodSaver®-pusseilla ja -rullilla ruoka säilyy pakastimessa tai komerossa pidempään. Saatavilla on myös lyhyt- tai keskipitkäaikaiseen säilytystarpeeseen tarkoitettuja pusseja ja rullia sekä Fresh-rasioita, -pusseja ja -purkkeja. Fresh-rasioilla, -pusseilla ja -lounaslaatikoilla ruoka säilyy tuoreena matkoilla ja on valmis mukaan otettavaksi työpaikalle, kouluun tai retkelle. 

FoodSaver® FFS004 -tyhjiöpakkauslaitetta voidaan säilyttää pystyasennossa; se on tyylikäs ja kompakti laite, joka sopii kaikenkokoisiin keittiöihin. FoodSaver® FFS004 -tyhjiöpakkauslaite on erittäin helppokäyttöinen samanaikaisen tyhjiöinti- ja saumaustoimintonsa ansiosta. Syötä vain ruokapussi FoodSaver®-laitteen sisässä olevaan keruuastiaan ja sulje pussi helppokäyttöisellä lukitusmekanismilla. Ilma poistetaan pussista automaattisesti, kun kosketat laitteen painiketta, ja edistymisvalot ilmaisevat kun tyhjiö on valmis. Tämän jälkeen laite tekee automaattisesti pussin kuumasaumauksen lukiten tuoreuden pussin sisään. Ruoan tyhjiöpakkauksen aikana mahdollinen ylimääräinen neste kerääntyy keruuastiaan, joka voidaan pestä astianperuskoneessa.

FoodSaver®-pussit ja rullat kestävät pakastamisen, kiehauttamisen ja käytön mikroaaltouunissa. Pussit on valmistettu vahvasta viisikerroksisesta materiaalista, jonka erikoiskanavat on suunniteltu ilman täydelliseen poistamiseen. Näin ilmaa ei jää ruoan ympärille ilmataskuihin, jotka voivat aiheuttaa jääpoltetta ja vaarantaa tuoreuden. FoodSaver®-pussit ja rullat eivät sisällä BPA-muovia, joten ne ovat turvallisia koko perheelle. FoodSaver® FFS004 -tyhjiöpakkauslaitteen mukana tulee kymmenen pientä/suurta pussia ja yksi rulla.

FoodSaver®-merkin elintarvikkeille tarkoitettu tyhjiöpakkausjärjestelmän sisältää merkille ainutlaatuisen 2-in-1-toiminnon. Siinä yhdistyvät tehokas, pitkäaikaiseen pakastukseen tarkoitettujen pussien tyhjiöpakkausjärjestelmä sekä jääkappi- ja komerosäilytykseen tarkoitettujen, uudelleen suljettavien pussien ja rasioiden käsikäyttöinen sulkija.

FoodSaver® on alkuperäinen kuluttajille tarkoitettu tyhjiöpakkauslaite. Maailmanlaajuisena tyhjiöpakkausalan johtajana ja innovaattorina FoodSaver® on myynyt tähän päivään mennessä yli 20 miljoonaa tuotetta. FoodSaver®-brändi jatkaa innovointia tavoitteenaan ruoan säilyttäminen tuoreena entistä pidempään.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 14 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 8 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 3 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »