Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Global G-2 Kokkiveitsi 20cm

(0)
Kirjoita arvostelu

Spring Friday

-25%
Global G-2 Kokkiveitsi 20cm
Global G-2 Kokkiveitsi 20cm
74,90 €
Suositeltu hinta: 99,90 €
Toimitus alkaen 3,95 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    1-4 Arkipäivää
    Toimitus alkaen 3,95 €
  • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Spring Friday
  • Ruostumaton teräs
  • 20 cm

Kokkiveitsi on kokin paras ystävä

Monipuolinen veitsimalli, jota voi käyttää useimpien raaka-aineiden leikkaamiseen, pilkkomiseen ja kuutioimiseen. Mallissa on pyöristetty kärki, mikä helpottaa esimerkiksi lihan pilkkomista.

Kaikki ruoanlaitosta kiinnostuneet tietävät, että terävä veitsi on kokin paras ystävä. Tärkeää on myös käyttää raaka-aineiden käsittelyyn sopivaa veistä. Globalin klassisessa sarjassa on veitsi jokaiseen käyttötarkoitukseen, aina lihaveitsistä joustaviin fileerausveitsiin, vihannesveitsiin ja pieniin kuorimaveitsiin. Jotta veitsi on kädessä täydellisessä tasapainossa, kädensija on täytetty hiekalla.

Ensimmäinen Global-veitsi suunniteltiin Japanissa vuonna 1985.
Kestävän teräksen, ainutlaatuisen muotoilun ja erittäin terävän terän ansiosta Global-veitsen suosio kasvoi nopeasti. Ensin veitsen ottivat käyttöönsä ammattikokit, ja sen jälkeen se löysi tiensä myös kotikokkien keittiöön. Nykyisin Global kuuluu maailman suosituimpiin veitsimerkkeihin.

Japanilaiset veitset ovat erittäin laadukkaita ja ne toimitetaan hyvin terävinä
Kun veitsiä on käytetty jonkin aikaa, ne tulee teroittaa niiden terävyyden säilyttämiseksi tai palauttamiseksi. Terävien veitsien käyttäminen on helppoa, ja jotta voit hyödyntää veitsiäsi parhaalla mahdollisella tavalla, seuraavassa on joitakin neuvoja kokkiveisten pitämiseen kunnossa.

Ruostumaton teräs
20 cm

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.