Lattiaimurit

Mitä tulee imuriin on tärkeää valita malli jossa on mahdollisimman hiljainen ääni, hyvä imukyky sekä tarpeeksi kapasiteettiä jotta pääset eroon liasta ja pölystä kodissasi. Valitse korkealaatuisista imureista ja käytännöllisistä robotti-imureista. 
» Lue lisää imureistamme.

Kuinka suuri imuri minun tulisi ostaa?

Valitessasi kotiisi sopivaa imuria on tärkeää ottaa huomioon kuinka suuresta alueesta imurin tulee selviytyä ja kuinka paljon pölyä ja likaa siivouskertojen välillä kertyy. Usein lian määrä korreloi taloudessa asuvien ihmisten lukumäärän kanssa - mikäli asut yksin riittää pienempi malli kuin talouteen jossa asuu useampi henkilö jolloin suurempi imuri on fiksu valinta.

Pidä mielessä äänenvoimakkuus

On tärkeä miettiä kuinka kovaääninen imuri on. Näet tuotetiedoista kuinka kovaääninen imuri on (standardi normaalille imurille on 70-80 desibeliä, normaali keskusteluääni on noin 60 desibeliä).

Kannettava lattiaimuri tarjoaa parhaan tuloksen

Klassinen kannettava lattiaimuri pitää pintansa parhaan tuloksen tarjoajana mitä tulee imurointiin. Imureissa on verrattain voimakas moottori verraten robotti-imureihin sekä rikkaimureihin, ja yhdistettynä helppoon kannettavuuteen sinulle joka haluat pitää paikat ympärilläsi puhtaana ja raikkaana.

Robotti-imuri, hyvä täydennys

Sinulle joka haluat kaiken mahdollisen avun siivoukseen on robotti-imuri hyvä täydennys siivousarsenaaliin. Tämän päivän mallit ovat tehokkaita ja pystyvät helposti pitämään paikat puhtaana, ja mikäli täydennät tavallista imuria robotti-imurilla on sinulla käytössäsi täydellinen yhdistelmä jonka avulla pidät kotisi siistinä jättäen aikaa myös muuhun. Mikäli talossasi on useampia kerroksia on suositeltavaa ostaa yksi robitti-imuri per kerros.