Robotti-imurit

Itsestäänkulkeutuvat robotti-imurit tekevät kotona ja toimistossa siivoamisen erittäin helpoksi. Uudet robotti-imurit pääsevät käsiksi myös hankalimpiin nurkkiin, ja antavat sinulle enemmän aikaa muuhun.
» Lue lisää robotti-imureista
  • Xiaomi Mi RoboRock S5 Max white

    Tehokasta puhdistusta lattiapinnoille Kodin puhtaanapito muuttuu hauskaksi, kun annat robotin hoitaa sen puolestasi. Ohjaat robottia helposti sovelluksella ja voit asettaa sen siivoamaan, vaikka sillä välin, kun olet poissa kotoa. Mikä olisi ihanampaa kuin palata puhtaaseen kotiin? Lattiat puhdistuvat tarkasti, sillä robotti-imuri käyttää erittäin tehokasta laserskannausta, ...

    € 419
    € 17/kuukausi

Vi rekommenderar

Parannettuja toimintoja edullisempaan hintaan

Uuden sukupolven robotti-imurit ovat päässeet yli ongelmasta joka on vaivannut aiempia malleja. Valmistajat ovat oppineet virheistään, ja itsestäänohjautuvat imurit jotka ovat saapuneet markkinoille selviytyvät helposti karkeista matoista sekä liukkaista kivilattioista. Myös äänenvoimakkuus on madaltunut merkittävästi, ja robotti-imurin voi antaa rauhassa hoitaa tehtäviään eikä sen äänenvoimakkuus häiritse sinua vaikka olisitkin kotona.

Itsestäänlatautuvat robotit

Monet markkinoilla olevat robotti-imurit sisältävät lataustelakan johon imuri palautuu hoidettuaan tehtävänsä, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä että akku loppuu ennen kuin robotti on ehtinyt hoitaa tehtävänsä.

Oikea imuri oikeaan paikkaan

Tarkista että valitsemassasi imurissa on tarpeeksi suuri kapasiteetti selviytymään alueesta johon aiot sitä käyttää. Pölysäiliön koko vaihtelee malleittain, ja on hyvä tarkistaa että mallissa on tarpeeksi suuri säiliö aiottuun tilaan verrattuna. Myös akunkesto vaihtelee malleittain, ja mikäli haluat robotti-imurin siivoavan suuria alueita, on hyvä varmistaa että akunkesto on riittävä jotta robotti-imuri saa tehtävänsä hoidettua.