Kahvimyllyt

Jotta saat kahvistasi mahdollisimman maukasta, tulisi sinun aina jauhaa kahvipavut itse! Tällä tavoin saat todella aromikasta kahvia, ja myös papujen jauhaminen saa upean tuoksun kotiisi. Jauhaminen on helppoa oman kahvimyllyn avulla. CDON.COMilta löydät monia eri malleja eri hintaluokissa, joten valitse mylly joka sopii sinulle parhaiten! » Lue lisää kahvimyllyistä
 

Kahvimyllyn etuja

Omien kahvipapujen jauhamisessa on monia etuja, mutta suurin etu on tietysti se että saat aina vastajauhettua kahvia joka maistuu paremmalta! Kahvi on tuore-elintarvike, ja sen jauhaminen juuri ennen keittämistä on suositeltavaa. Heti kun jauhettu kahvi pääsee kosketuksiin ilman kanssa, laatu heikkenee. Säilytä kahvipavut esimerkiksi ilmatiiviissä lasipurkissa.

CDON.COMilta löydät monet eri mallit eri hintaluokissa, ja ekslusiivisimmissa myllyissä voit itse valita kuinka hienoksi haluat kahvin jauhaa. Tämä on hyödyllinen toiminto sillä kahvin tyyppi määrittää sen kuinka hienoksi kahvipavut tulee jauhaa.

Valitse oikeat kahvipavut

Suomi on yksi maista jossa juodaan eniten kahvia maailmassa, ja siksi on tärkeää ajatella mistä kahvipavut ovat peräisin. Monet kahviviljelmistä jotka eivät kasvata ekologisesti käyttävät paljon torjunta-aineita, jotka ovat vaarallisia ihmisille jotka työskentelevät viljelmillä. Varmista että ostat ekologista kahvia joka on merkitty Reilun Kaupan tai EU-logolla jotta voit varmistua siitä ettei kahvinviljelyssä ole käytetty haitallisia torjunta-aineita.