Keittiövaaka

Keittiövaaka auttaa sinua onnistumaan keittiössä. CDON.COMista löydät niin digitaaliset kuin analogiset vaa’at. Digitaalinen keittiövaaka on erittäin tarkka ja usein ohuesti muotoiltu, mikä helpottaa säilyttämistä jos haluat nostaa vaa’an pois silloin, kun se ei ole käytössä. Perinteinen talousvaaka analogisilla toiminnoilla on muotoilultaan hieman vaatimattomampi, mutta sen ajaton muotoilu mahdollistaa vaa’an esilläpidon osana keittiön sisustusta. Meiltä löydät retrohenkiset, analogiset keittiövaa’at miellyttävissä väreissä. Lue lisää oikean keittiövaa’an valitsemisesta...

Hyvä muistaa keittiövaakaa valitessa

Keittiövaaka tarjoaa useita eri käyttövaihtoehtoja ja täyttää eri keittiötarpeita. Jos etsit leivontaan sopivaa talousvaakaa voi kulholla varustettu vaaka olla käytännöllisin vaihtoehto. Jos haluat asettaa punnittavat ainekset suoraan vaa’alle on litteä punnitustaso suositeltava. Laihdutukseen sopii kalorit, hiilihydraatit, rasvan ja kolesterolin laskeva keittiövaaka.


Digitaalisen keittiövaa’an toiminnot

Keittiövaaka ei ole erityisen edistynyt keittiöväline, mutta seuraavat toiminnot voi olla hyvä tuntea:

Taaraustoiminto (tai tara-toiminto):

Tämä toiminto mahdollistaa painon nollaamisen kun punnitustasolla on esine. Kun mittaat aineksia kulhoon voit poistaa tyhjän kulhon painon voidaksesi mitata ainekset tarkasti. Tara-toiminto siis nollaa painon vaikka kulho on vaa’alla.

Automaattinen virransammutus:

Automaattinen virransammutustoiminto säästää digitaalisen keittiövaa’an paristoja. Keittiövaaka katkaisee virran kun se on käyttämätön ja käynnistää sen uudestaan vasta, kun aktivoit vaa’an.