Leipäkoneet

Leipäkone on täydellinen kumppani oman leivän valmistukseen! Herää vastaleivotun leivän tuoksuun joka aamu. CDON.COMilta löydät leipäkoneet eri malleissa ja hintaluokissa, löydä malli joka sopii sinulle parhaiten! Mikäli haluat lukea lisää leipäkoneen käytöstä, » tutustu oppaaseemme.
 

Lisätietoa leipäkoneista

Haluatko vastaleivottua leipää ilman suurempaa vaivannäköä? Leipäkone on silloin täydellinen kodinkone! Leipäkone hoitaa koko prosessin puolestasi, vaivaa, hiivoittaa ja paistaa taikinan. Leipäkoneet olivat suosittuja 80-luvulla ja ovat nyt palanneet takaisin. Voit kokeilla omavalintaisilla aineksilla ja löytää oman suosikkireseptisi! Valkoinen leipä on yleensä helppo ja hyvä valmistaa leipäkoneessa, ja se kannattaa syödä tuoreena. Mikäli leipää ei syödä heti, kannattaa se paistaa.

Herää vastaleivotun leivän tuoksuun!

Leipäkoneen upea etu on se, että voit laittaa ainekset koneeseen illalla, ja asettaa ajastimen jonka avulla leipä alkaa paistua 12-15 tuntia myöhemmin. Voit siis valmistella leivän edellisiltana, ja herätä vastaleivotun leivän tuoksuun. Täydellinen valinta sinulle joka haluat nauttia vastaleivotusta leivästä ilman leipomiseen tuhrautuvaa aikaa. Voit vaivatta kokeilla eri leipälajeja!

Vinkki! Käytä vastaleivottua leipää aineksena omatekemiin voileipiin. Tarkista valikoimamme voileipägrilleistä.