Leivänpaahtimet, Raclette- & Voileipägrillit

Täällä ylistämme paahdetun leivän yksinkertaisuutta, grillatun paninin helppoutta ja sosiaalista ruoanlaittoa vieraiden kanssa. CDON.COM:lta löydät leivänpaahtimet, voileipä- ja raclettegrillit – pienkoneet, jotka ovat helppo- ja nopeakäyttöisiä ja täydellisiä sosiaaliseen ruoanlaittoon. Lue lisää voileipägrillien ominaisuuksista...

Raclettegrilli

Kuinka valita oikea voileipägrilli?

Aloita miettimällä käyttötarpeitasi, esimerkiksi haluatko valmistaa perinteisiä kolmion muotoisia voileipiä vai kenties grillata muita leipälaatuja, kuten panineita, ciabattaa ja rinkeleitä voileipägrillissä. Näin ollen sinun on helpompi valita omiin käyttötarkoituksiisi sopivin voileipägrilli.


Mikä on hyvä voileipägrilli?

Hyvä voileipägrilli riippuu siitä millaisesta paahtoleivästä pidät sekä mitä käytännön ominaisuuksia haluat. Olemme koonneet yhteen eri ominaisuudet, jotka määrittelevät tehokkaan voileipägrillin.

Voileipägrillin johtojen ja painikkeiden takia kannattaa välttää vesipesua. Tästä johtuen, hyvä voileipägrilli on helppo puhdistaa talouspaperilla sen jäähdyttyä. Tarttumattomalla pinnoitteella varustetut voileipägrillit hylkivät rasvaa, jonka ansiosta pienkone on todella helppo puhdistaa. Toisena vaihtoehtona ovat irrotettavat grillilevyt, jotka voidaan pestä tiskikoneessa.

Voileipägrillin säilytys saattaa myös olla ongelma, joten kannattaa huomioida pienkoneen koko. Pieni grilli on kannattava hankinta, mikäli keittiössäsi on jo monia pienkoneita. Mikäli perheesi on suuri, isompi voileipägrilli on parempi vaihtoehto. On myös olemassa voileipägrillejä, jotka voidaan varastoida pystysuunnassa, joten ehkä tämä on toimivin ratkaisu sinulle.

Turvallisuus on myös tärkeä seikka voileipägrilliä valitessa. Luistamattomat jalat – toiselta nimeltään non-slip jalat, merkkivalo, kuumentumaton kahva ja turvallisuuslukolla varustettu kansi ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Toivottavasti vinkkimme auttavat sinua valitsemaan oikean voileipägrillin!