Lihamylly

Kun sinulla on kotona lihamylly valmistat itse jauhelihan ja annat ruoalle oman säväyksesi jo ruoanlaiton alkuaskeleista lähtien. Tarjoa omia makkaroita tai hampurilaispihvejä – alusta alkaen itse tehtyjä omilla mausteyhdistelmilläsi. Lihamylly lisää mahdollisuuksiasi keittiössä samalla, kun valmistat jauhelihan itse ja hallitset sen aineksia ja koostumusta. CDON.COM tarjoaa sekä manuaalisia että sähköisiä lihamyllyjä eri lisäosilla, joita ovat mm. makkarantäyttö- ja kebbesuppilot sekä syötin. Lue lisää oikean lihamyllyn valitsemisesta...
 

Valitse oikea lihamylly

Lihamyllyn valinta helpottuu, kun ensin mietit omia käyttötarpeitasi. Meiltä löydät jopa 3 kg minuutissa jauhavat isot lihamyllyt, sekä pienet lihamyllyt, joiden kapasiteetti on pienempi mutta jotka on kätevä ja helppo säilyttää. Jos valmistat usein kerralla ison määrän ruokaa ja haluat jauhaa suurempia määriä lihaa kannattaa sinun valita lihamylly suurella kapasiteetilla. Iso lihamylly voi tosin olla vaikea siivota pois kun se ei ole käytössä, joten se sopii parhaiten keittiöön, jossa on runsaasti säilytystilaa. Lihamylly voi myös seistä esillä ja olla päivittäisessä käytössä. Pieni lihamylly on helpompi säilyttää, mutta sen kapasiteetti on myös pienempi. Se sopii sinulle, joka et jauha suuria määriä lihaa kerralla, ja joka haluat nostaa lihamyllyn pois käyttökertojen välissä.


Mitä kaikkea lihamylly jauhaa?

Lihamyllyn käyttömahdollisuuksia rajoittavat sen lisäosat ja oma luovuutesi. Lihan lisäksi voit jauhaa kalaa, hedelmiä ja vihanneksia. Makkaroiden ja hampurilaispihvien lisäksi sinulla on siis mahdollisuus valmistaa jännittäviä kalaruokia tai jauhettuja kasviksia. Jos haluat valmistaa makkaroita tulee sinun varmistaa, että lihamylly tulee makkarantäyttösuppilolla.

Onnea oikean lihamyllyn etsimiseen!