Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Mesko Multitrimmer, Röd-Svart (MS 2931)

(0)
Kirjoita arvostelu
-39%
Mesko Multitrimmer, Röd-Svart (MS 2931)
Mesko Multitrimmer, Röd-Svart (MS 2931)
Mesko Multitrimmer, Röd-Svart (MS 2931)
Mesko Multitrimmer, Röd-Svart (MS 2931)
Mesko Multitrimmer, Röd-Svart (MS 2931)
Mesko Multitrimmer, Röd-Svart (MS 2931)
Mesko Multitrimmer, Röd-Svart (MS 2931)
29,99 €
Suositeltu hinta: 48,99 €
Toimitus alkaen 4,90 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    3-5 Arkipäivää
    Toimitus alkaen 4,90 €
  • Myyjä ja toimittaja Teknikproffset Nordic AB

Seuraa tuotteen hintaa

Letar du efter en produkt som gör att du kan ta hand om din frisyr? Har du inte tid för långa och dyra besök hos frisören? Letar du efter en professionell enhet som hjälper dig att snabbt raka dig, enkelt förkorta håret eller ta hand om ditt skägg? Du behöver inte leta längre! Hårtrimmer 5 i 1 MS 2931 är en professionell och ekonomisk lösning. Den ergonomiska formen säkerställer användarkomforten och kombinationen av rakhyvel, rakapparat och trimmer garanterar funktionalitet.
Från och med idag tar din frisyr bara några ögonblick!
Trimmer MESKO 2931 är en lättanvänd enhet som passar perfekt i din hand och ger en perfekt och snabb frisyr. Den intressanta designen och funktionaliteten är viktig men inte de enda fördelarna med den här enheten. Fördelen med vår produkt framför andra på marknaden är enhetens användbarhet. Det kan vara möjligt tack vare 5 utbytbara huvuden och 5 kappor för blad. Tack vare dem kan du experimentera med hårets längd och du behöver inte fler verktyg. Tack vare några enkla rörelser kan du njuta av en bekväm och snygg frisyr anpassad till din stil och nuvarande säsong. Det är också en idealisk produkt för alla skäggiga män! Olika längder av kammar och en stålfinish hjälper också till att ta hand om ditt ansiktshår! Enhetens maximala effekt är upp till 48W. Den trådlösa strömförsörjningen gör att du säkert kan använda trimmern i olika situationer, inklusive när du reser. Vad betyder det? Bekvämlighet! Innan du använder laddar du bara batteriet genom att ansluta nätsladden till uttaget.
Hög kvalitet
När du väljer våra produkter väljer du alltid hög kvalitet. I apparaten bredvid strömförsörjningen, huvuden och knivarna hittar du också olja och en borste för att rengöra enheten. Tack vare sådana tillägg kan du säkerställa långvarig användning av produkten, rengöra och bevara den vid behov. Borsten hjälper till att rengöra huvudet även från det kortaste håret. Några droppar olja säkerställer problemfri användning av huvuden och knivarna. Dessutom kan hela satsen enkelt förvaras i ett stativ som är lämpligt för detta ändamål, vilket också är en laddare. Det tar inte mycket utrymme i badrummet och ger snabb åtkomst till enheten. Vi rekommenderar det!
Specifiaktioner:

5 utbytbara huvuden
5 ersättningstips
Stålhuvud och blad
Batteridriven
Inkluderar: maskinolja, rengöringsborste, laddare
Max effekt: 48W

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.