Löydä oma yleiskoneesi täältä

Onko sinulla haussa yleiskone, joka auttaa leivonnassa ja ruoanlaitossa? CDON.COMista löydät useita kodinkoneita tunnetuilta tavaramerkeiltä hyvin hinnoin. Aiheuttaako yleiskoneen valinta ongelmia? Autamme sinua mielellämme antamalla sinulle pari vinkkiä, joilla pääset alkuun. Lue lisää...

Miten valita oikea yleiskone

Meiltä löydät useita eri hintaisia ja eri toiminnoilla varustettuja yleiskoneita, mikä voi vaikeuttaa sopivan yleiskoneen valintaa. Nostamme siksi esille pari ominaisuutta, jotka ovat hyvä pitää mielessä yleiskonetta valitessa.


Yleiskoneen lisäosat

Yleiskoneen lisäosat vaihtelevat mallista riippuen. Jotkut yleiskoneet tulevat jännittävillä lisäosilla ruoanlaittoon ja leivontaan, aina taikinakoukusta ja pallovispilästä lihamyllyyn, vihannesraastimeen ja sitruspuristimeen. Meiltä löydät myös yleiskoneet, joiden lisäosat ovat rajoitettu leivontatarvikkeisiin – tämä sopii erinomaisesti sinulle, joka käytät yleiskonetta ensisijaisesti leivontaan.


Iso kulho isommalle satsille?

Leivotko paljon kun kerran olet päässyt vauhtiin? Silloin sinun kannattaa pitää mielessä yleiskoneen kulhon tilavuus. Mitä suurempi tilavuus sitä enemmän aineksia kulhoon mahtuu. Olisi ikävää, jos huomaisit jälkikäteen hankkineesi yleiskoneen, jonka kulho on tarpeisiisi liian pieni.


Design – enemmän kuin käytännöllisyyttä?

Nykyään yleiskone on monelle paljon enemmän kuin pelkkä keittiökone. Se on osa sisustusta ja saa keittiön tuntumaan ylelliseltä ja hyvin varustetulta. Samalla se kielii siitä, että taloudessa piileksii mestarikokki tai innokas leipuri. Yleiskoneesta on muodostunut pienoinen statussymboli, joka viittaa toimivaan ja elävään keittiöön.

Design, väri ja muotoilu voivat siis olla silmällä pidettäviä parametrejä, kun valitset yleiskonetta. Valikoimastamme löydät hillitympiä värejä, kuten valkoinen, harmaa ja musta, mutta myös punaisia, sinisiä, vihreitä ja vaaleanpunaisia yleiskoneita. Eräät ovat retrohenkisiä, toiset modernimpia. Joidenkin yleiskoneiden muotoilu on kompaktimpi, mikä on erityisen hyvä asia mikäli kyseessä on pienempi keittiö rajoitetuilla säilytysmahdollisuuksilla.