Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Mop Easywring & Clean Turbo
Mop Easywring & Clean Turbo
Mop Easywring & Clean Turbo

1 / 3

Mop Easywring & Clean Turbo

68,28 €
Easywring & Clean Turbo Vileda Cledan turbo on täydellinen Viledan mopisetti, jossa voit kääntää mopin helposti kauhan mekaanisessa nupissa astumalla pedaalille. Säästää aikaa ja suojaa sekä käsiäsi että selkäsi. Kiertovoiman ansiosta lika ja ve
  • Salamannopeat toimitukset
  • 90 päivän peruutusoikeus
  • Yhden vuoden takuu
Lue lisää
Easywring & Clean Turbo

Vileda Cledan turbo on täydellinen Viledan mopisetti, jossa voit kääntää mopin helposti kauhan mekaanisessa nupissa astumalla pedaalille. Säästää aikaa ja suojaa sekä käsiäsi että selkäsi. Kiertovoiman ansiosta lika ja vesi puristuvat helposti kauhaan ja mopin optimaalinen kosteuspitoisuus määritetään täysin yksilöllisesti.

3-osaisella teleskooppikahvalla (jopa 130 cm: n teleskooppivarrella) akseli voidaan helposti säätää oikeaan pituuteen. Ainutlaatuinen mikrokuitumoppi on erittäin imukykyinen ja poistaa helposti rasvaisen lian. Mopin pää on kolmion muotoinen ja puhdistaa perusteellisesti jopa kulmissa. Tämä on uusin innovatiivinen moppi, joka on jatkoa Easywring & Clean -sovellukselle.

Uusi kahva ja tyhjennys suoraan kauhan kahvasta. Käytännöllinen kantokahva, jonka avulla moppi voidaan myös asettaa suoraan ylös varastoinnin aikana.

]]>

Pikafaktat

  • Salamannopeat toimitukset
  • 90 päivän peruutusoikeus
  • Yhden vuoden takuu
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä