Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

NutriBullet 600W (Harmaa, 12-osaa , Mixer/Blender)

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

NutriBullet 600W (Harmaa, 12-osaa , Mixer/Blender)

(0)
Kirjoita arvostelu
NutriBullet 600W (Harmaa, 12-osaa , Mixer/Blender)
NutriBullet 600W (Harmaa, 12-osaa , Mixer/Blender)
NutriBullet 600W (Harmaa, 12-osaa , Mixer/Blender)
NutriBullet 600W (Harmaa, 12-osaa , Mixer/Blender)
169,99 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Novellia
  • Testivoittaja Testfakta 2019!
  • Myyty yli 55 miljoonaa kappaletta
  • 600 Wattia
  • Sisältää 12-osaa
NutriBullet® Blender


Ota ensimmäinen askel kohti terveellistä elämää alkuperäisen, trendin luoneen NutriBullet® mikserin avulla! 600 watin teholla, NutriBullet® loihtii esille ravintoaineet aineksista ja antaa sinulle helpon, hyvänmakuisen ja terveellisen tavan syödä superfoodeja kuten pinaattia, erilaisia marjoja, juureksia ja paljon, paljon muuta. Ihanteellinen yksinasuville sekä pienille talouksille. Tyylikäs muotoilu yhdistettynä kompaktiin ja tehokkaaseen 5-osan pakettiin, joka sisältää moottorijalustan, eli tehokkaan 600 watin moottorin (joka pilkkoo niin jääpaloja kuin pakastemarjojakin), 710 ml korkean mukin ja terän TAI, isommalle perheelle, ekstra suuren paketin, jossa on jopa 12 osaa!

12-osan paketti sisältää, itse moottorijalustan (jopa 600 watin moottorilla), 710 ml korkean mukin sekä terän lisäksi myös pienemmän 530 ml mukin mukavalla mukireunuksella, sekä ylimääräisen terän, joka sopii pähkinöiden ja yrttien hienontamiseen ja joka jauhaa jopa kahvipavut! Suurempaan pakettiin sisältyy myös 2 suljettavaa kantta, jotka pitävät ruuan tuoreena.

Vinkki: Pienempi 530 ml muki on ihanteellinen oman peston tekoon, pähkinöiden hienontamiseen tai juuston raastamiseen.

NutriBullet® - Vahva tuotemerkki!

NutriBullet® on tunnettu tavaramerkki terveyden ja hyvinvoinnin alalla ja yli 55 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti ovat jo todenneet tämän ja saavat näin apua arkeensa syömällä oikein ja lisäämällä elämänlaatuaan.

NutriBullet® on täydellinen valikoima miksereitä, blendereitä ja sporttiblenderitä – rakkaalla lapsella on monta nimeä!

NutriBullet® mahdollistaa nopean, helpon ja tavattoman herkullisen tavan lisätä vihannesten ja hedelmien syöntiä ja parantaa ruuansulatusta. Kaikki tietävät, että saadaksesi mahdollisimman paljon irti elämästä, pitää saada mahdollisimman paljon irti syömästään! Monet ruuan ravintoaineet jäävät piiloon juomalla valmiiksi puristettua mehua tai ainoastaan sekoittamalla ja syömällä ruokansa. NutriBullet® mikserillä on voimaa tuoda esille piilotetut ravintoaineet syömässämme ruuassa, ainutlaatuisten terien vauhdin ja voiman ansiosta, mutta myöskin astian muodon takia. Ole
viisas, anna NutriBullet® mikserille paikka elämässäsi, niin sinäkin tunnet itsesi nuoremmaksi, terveellisemmäksi ja täynnä tarmoa!

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.