NutriBullet Balance 1200W (Musta, 9-osaa, Mixer/Blender)

NutriBullet Balance 1200W (Musta, 9-osaa, Mixer/Blender)
Lähetä ystävälle
€ 169.95 Väliaikaisesti loppu

-26%

Ovh. € 229.99

Tuotteen myy Novellia

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

 • Käytä yhdessä NutriBullet Balance App-sovelluks
 • 1200 wattia – tehokas
 • Sisältää 9-osaa
 • Myyty yli 55 miljoonaa kappaletta
NutriBullet® Balance Blender

Poista arvailu ja epävarmuus smoothien valmistuksesta! Tämä on ensimmäinen terveysmikseri sisäänrakennetulla vaa ́alla ja Bluetooth-aktivoidulla Smart Nutrition sensorilla sekä sovelluksella, joka sisältää yli 100 eri ohjetta! Liitä älypuhelimesi, tietokoneesi tai tablettisi NutriBullet® Balance App-sovellukseen ja saat heti, tässä ja nyt, tarkat ravintoaineet omasta smoothiestäsi tai muista, tekemistäsi ruuista. Ravintoarvot lasketaan tarkasti ja oikein, joten tästä lähtien voit valistaa oman, täydellisen smoothien omien mieltymysten sekä omien terveystavoitteiden mukaan, joka kerta! Ei enää mittakannuja, mittalusikoita tai vaakoja. Tallennat omat, henkilökohtaiset ohjeesi ja arvosi. Voit myös tallentaa omia, henkilökohtaisia ostoslistoja!

NutriBullet® Balance sisältää tyylikkään, mustan moottorijalustan, joka on varustettuna supertehokkaalla, 1200 watin moottorilla ja älysensorilla, ja sen lisäksi terän ja 2 kpl erityisen kookasta, 946 ml mukia, toinen otteella ja toinen korvallinen, 2 flip-top ”to-go” kantta sekä 2 mukavaa reunarengasta sekä käyttöohjeen sekä manuaalin.

NutriBullet® - Vahva tuotemerkki!


NutriBullet® on tunnettu tavaramerkki terveyden ja hyvinvoinnin alalla ja yli 55 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti ovat jo todenneet tämän ja saavat näin apua arkeensa syömällä oikein ja lisäämällä elämänlaatuaan.

NutriBullet® on täydellinen valikoima miksereitä, blendereitä ja sporttiblenderitä – rakkaalla lapsella on monta nimeä!

NutriBullet® mahdollistaa nopean, helpon ja tavattoman herkullisen tavan lisätä vihannesten ja hedelmien syöntiä ja parantaa ruuansulatusta. Kaikki tietävät, että saadaksesi mahdollisimman paljon irti elämästä, pitää saada mahdollisimman paljon irti syömästään! Monet ruuan ravintoaineet jäävät piiloon juomalla valmiiksi puristettua mehua tai ainoastaan sekoittamalla ja syömällä ruokansa. NutriBullet® mikserillä on voimaa tuoda esille piilotetut ravintoaineet syömässämme ruuassa, ainutlaatuisten terien vauhdin ja voiman ansiosta, mutta myöskin astian muodon takia. Ole
viisas, anna NutriBullet® mikserille paikka elämässäsi, niin sinäkin tunnet itsesi nuoremmaksi, terveellisemmäksi ja täynnä tarmoa!
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 31 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 17 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 7 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »