NutriBullet MAX 1200W (Hopea, 11-osaa, Mixer/Blender)

NutriBullet MAX 1200W (Hopea, 11-osaa, Mixer/Blender)
Lähetä ystävälle

-27%

€ 159.99
Ovh. € 219.99
alk 7 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  1-3 työpäivää

Tuotteen myy Novellia

Lisää kauppiaalta Novellia Novellia on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta Novellia. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
 • 1200 wattia – äärettömän tehokas
 • Myyty yli 55 miljoonaa kappaletta
 • Sisältää 11-osaa
 • Valmistaa ihanan kesäisiä smoothieitä

NutriBullet® MAX Blender

Hyödynnä raaka-aineesi ja ruokasi MAXimaalisesti! Käytä hedelmien ja vihannesten täysi potentiaali NutriBullet® MAX blenderin avulle. Tässä ylellisessä versiossa on enemmän tehoa, ja sisältää helppokäyttöiset ja mukavat lisätoiminnot. Varustettuna fantastisella 1200 watin moottorilla ja esiohjelmoitu n.s. ”Autocycle”-toiminnalla, joka automaattisesti sammuttaa itsensä työn valmistuttua. Tämä versio NutriBullet blenderistä hienontaa samettiseksi vaikeimmatkin raaka- aineet, kuten tuoreen kurkuman, karhunvatukoiden siemenet, vehnäjyvät, kaalit sekä paljon muuta.


Täydellinen 11-osan paketti sisältää, tyylikkään, hopeanvärisen ja 1200 watin moottorilla varustetun moottorijalustan lisäksi terän ja 820 ml thermo-eristetyn mukin ruostumattomasta teräksestä. Mukilla on käteen sopiva muotoilu ja pitää juomasi kylmänä jopa 8 tuntia! Paketti sisältää myöskin 2 kpl erikoisisoa 946 ml mukia, toinen kahvalla, 2 flip-top ”to-go”-kantta sekä kaksi käytännöllistä mukireunusta.NutriBullet® - Vahva tuotemerkki!NutriBullet® on tunnettu tavaramerkki terveyden ja hyvinvoinnin alalla ja yli 55 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti ovat jo todenneet tämän ja saavat näin apua arkeensa syömällä oikein ja lisäämällä elämänlaatuaan.


NutriBullet® on täydellinen valikoima miksereitä, blendereitä ja sporttiblenderitä – rakkaalla lapsella on monta nimeä!


NutriBullet® mahdollistaa nopean, helpon ja tavattoman herkullisen tavan lisätä vihannesten ja hedelmien syöntiä ja parantaa ruuansulatusta. Kaikki tietävät, että saadaksesi mahdollisimman paljon irti elämästä, pitää saada mahdollisimman paljon irti syömästään! Monet ruuan ravintoaineet jäävät piiloon juomalla valmiiksi puristettua mehua tai ainoastaan sekoittamalla ja syömällä ruokansa. NutriBullet® mikserillä on voimaa tuoda esille piilotetut ravintoaineet syömässämme ruuassa, ainutlaatuisten terien vauhdin ja voiman ansiosta, mutta myöskin astian muodon takia. Ole

viisas, anna NutriBullet® mikserille paikka elämässäsi, niin sinäkin tunnet itsesi nuoremmaksi, terveellisemmäksi ja täynnä tarmoa!

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 29 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 16 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 7 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »