Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

NutriBullet MAX 1200W (Hopea, 11-osaa, Mixer/Blender)
NutriBullet MAX 1200W (Hopea, 11-osaa, Mixer/Blender)
NutriBullet MAX 1200W (Hopea, 11-osaa, Mixer/Blender)

1 / 3

NutriBullet MAX 1200W (Hopea, 11-osaa, Mixer/Blender)

169,99 €

-23%

Rek pris. 219,99 €
NutriBullet® MAX Blender Hyödynnä raaka-aineesi ja ruokasi MAXimaalisesti! Käytä hedelmien ja vihannesten täysi potentiaali NutriBullet® MAX blenderin avulle. Tässä ylellisessä versiossa on enemmän tehoa, ja sisältää helppokäyttöis
  • 1200 wattia – äärettömän tehokas
  • Myyty yli 55 miljoonaa kappaletta
  • Sisältää 11-osaa
  • Valmistaa ihanan kesäisiä smoothieitä
Lue lisää
NutriBullet® MAX Blender Hyödynnä raaka-aineesi ja ruokasi MAXimaalisesti! Käytä hedelmien ja vihannesten täysi potentiaali NutriBullet® MAX blenderin avulle. Tässä ylellisessä versiossa on enemmän tehoa, ja sisältää helppokäyttöiset ja mukavat lisätoiminnot. Varustettuna fantastisella 1200 watin moottorilla ja esiohjelmoitu n.s. ”Autocycle”-toiminnalla, joka automaattisesti sammuttaa itsensä työn valmistuttua. Tämä versio NutriBullet blenderistä hienontaa samettiseksi vaikeimmatkin raaka- aineet, kuten tuoreen kurkuman, karhunvatukoiden siemenet, vehnäjyvät, kaalit sekä paljon muuta. Täydellinen 11-osan paketti sisältää, tyylikkään, hopeanvärisen ja 1200 watin moottorilla varustetun moottorijalustan lisäksi terän ja 820 ml thermo-eristetyn mukin ruostumattomasta teräksestä. Mukilla on käteen sopiva muotoilu ja pitää juomasi kylmänä jopa 8 tuntia! Paketti sisältää myöskin 2 kpl erikoisisoa 946 ml mukia, toinen kahvalla, 2 flip-top ”to-go”-kantta sekä kaksi käytännöllistä mukireunusta. NutriBullet® - Vahva tuotemerkki! NutriBullet® on tunnettu tavaramerkki terveyden ja hyvinvoinnin alalla ja yli 55 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti ovat jo todenneet tämän ja saavat näin apua arkeensa syömällä oikein ja lisäämällä elämänlaatuaan. NutriBullet® on täydellinen valikoima miksereitä, blendereitä ja sporttiblenderitä – rakkaalla lapsella on monta nimeä! NutriBullet® mahdollistaa nopean, helpon ja tavattoman herkullisen tavan lisätä vihannesten ja hedelmien syöntiä ja parantaa ruuansulatusta. Kaikki tietävät, että saadaksesi mahdollisimman paljon irti elämästä, pitää saada mahdollisimman paljon irti syömästään! Monet ruuan ravintoaineet jäävät piiloon juomalla valmiiksi puristettua mehua tai ainoastaan sekoittamalla ja syömällä ruokansa. NutriBullet® mikserillä on voimaa tuoda esille piilotetut ravintoaineet syömässämme ruuassa, ainutlaatuisten terien vauhdin ja voiman ansiosta, mutta myöskin astian muodon takia. Ole viisas, anna NutriBullet® mikserille paikka elämässäsi, niin sinäkin tunnet itsesi nuoremmaksi, terveellisemmäksi ja täynnä tarmoa!

Pikafaktat

  • 1200 wattia – äärettömän tehokas
  • Myyty yli 55 miljoonaa kappaletta
  • Sisältää 11-osaa
  • Valmistaa ihanan kesäisiä smoothieitä
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .