Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

nutribullet PRO 900W Exclusive (All Soft Pink, 10-pcs, Mixer/Blender)

1 / 1

nutribullet PRO 900W Exclusive (All Soft Pink, 10-pcs, Mixer/Blender)

179,50
nutribullet®PRO antaa sinulle kaikki alkuperäisen 600 watin mukana tulevat terveelliset edut ja vielä enemmän! PRO-mallissa on huikeat 900 wattia, ja tämä lisääntynyt kapasiteetti jauhaa kovimmatkin ainekset, kuten tuoreen kurkuman, karhunvatukan sie
  • 900 wattia - Tehokas!
  • Yli 55 miljoonaa kappaletta myyty
  • Paketissa 10 osaa
Lue lisää

nutribullet®PRO antaa sinulle kaikki alkuperäisen 600 watin mukana tulevat terveelliset edut ja vielä enemmän! PRO-mallissa on huikeat 900 wattia, ja tämä lisääntynyt kapasiteetti jauhaa kovimmatkin ainekset, kuten tuoreen kurkuman, karhunvatukan siemenet, vehnänjyvät, kaalin ja paljon muuta. Tämä tehokas mikseri tai tehosekoitin on ihanteellinen ihmisille, jotka elävät erittäin aktiivista elämää, tai niille, jotka haluavat muuttaa elämänsä terveemmäksi ja aktiivisemmaksi, urheilun ystäville ja aktiivisille perheille liikkeellä.

Voit käyttää nutribullet®PRO:ta päivittäin. Se sekoittaa jäätä, pakastehedelmiä ja saat herkullisimpia smoothieita, joita voit kuvitella, upeita cocktaileja ja juomia, jotka sopivat hyvän keiton valmistamiseen ja paljon muuta. Täydellinen 10-osainen sarja sisältää itse perusyksikön erittäin tehokkaalla 900 watin moottorilla, kaksi 900 ml:n säiliötä, kaksi huulirengasta, kaksi reunarengasta kahvoilla, kaksi To-Go-kantta ja veitsen terän.

nutribullet® – Vahva brändi!

nutribullet® on hyvin tunnettu merkki terveydestä ja hyvinvoinnista, ja yli 55 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa ovat jo ymmärtäneet tämän ja heitä autetaan nykyään jokapäiväisessä elämässään syömään oikein ja parantamaan elämänlaatua.

nutribullet®:ssa on täydellinen valikoima sekoittimia, tehosekoittimia, monitoimikoneistoja ja smoothiekeittimiä - kyllä, rakkaalla lapsella on monta nimeä!

nutribullet® tarjoaa sinulle nopeita, helppoja ja uskomattoman hyviä tapoja lisätä vihannesten ja hedelmien syöntiä ja parantaa päivittäistä ruoansulatustasi. Kaikki tietävät, että saadaksesi eniten irti elämästä, sinun on saatava eniten irti siitä, mitä syöt! Monia elintarvikkeiden ravintoaineita ei voi saada juomalla esipuristettua mehua tai yksinkertaisesti sekoittamalla ja pureskelemalla ruokaa. nutribullet® pystyy tuomaan esiin syömämme ruoassa piilevät ravintoaineet ainutlaatuisten veitsen terien nopeuden ja tehon, mutta myös syklonisen mukin ansiosta. Ole fiksu, anna nutribullet® tapahtua elämässäsi, jotta sinäkin tunnet olosi nuoremmaksi, terveemmäksi ja täynnä energiaa!

Pikafaktat

  • 900 wattia - Tehokas!
  • Yli 55 miljoonaa kappaletta myyty
  • Paketissa 10 osaa

Tuotetiedot

EAN 8720246427592
Valmistajan tuotenumero V07952
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja