Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

PÄHKINÄNSÄRKIJÄ 4-kpl

1 / 1

PÄHKINÄNSÄRKIJÄ 4-kpl

29 €
Pähkinät, luonnon omat säilykkeet, toimitetaan monesti pakkauksessa, jonka avaaminen paljain käsin on hyvin hankalaa. Tämä pöytämallinen pähkinänsärkijä ratkaisee hienolla tavalla tuon pähkinän avaamiseen liittyvän ongelman! Jos pidät pähkinöist
Lue lisää

Pähkinät, luonnon omat säilykkeet, toimitetaan monesti pakkauksessa, jonka avaaminen paljain käsin on hyvin hankalaa. Tämä pöytämallinen pähkinänsärkijä ratkaisee hienolla tavalla tuon pähkinän avaamiseen liittyvän ongelman!


Jos pidät pähkinöistä, tietänet, että niiden avaaminen on usein työlästä. Sisällä odotteleva herkkupala kuitenkin tekee työläästä avauksesta vaivan arvoista. Nyt esittelemme sarjasärkijän pähkinöille, joten silmät tarkkana: Tällä masiinalla ruhjot kuoret muusiksi hetkessä! Moninkertaistat pähkinänsärkemisvauhtisi todella helposti ja nopeasti.


Retro Pähkinänsärkijä on siis pöytämallinen keittiövekotin, joka vipuvarrellaan moninkertaistaa voimasi. Pähkinöiden särkeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja samalla nopeata! Pistät pähkinäsi vain puristimeen, väännät kahvasta ja katsot kun kuoret halkeavat herkkupalasen ympäriltä. Laite on lisäksi näyttävä ja rakenteeltaan jykevä.

  • Retro pähkinänsärkijä rikkoo pähkinöiden kuoret helposti ja nopeasti
  • Soveltuu kaikenlaisille pähkinöille
  • Valmistettu kromatusta metallista ja puusta

437414

Pakkauksessa 4 kpl

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä