Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Philips Wet & Dry Shaver S5589/30

119 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  1-4 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

 • SteelPrecision-terät
 • PowerAdapt-tunnistin
 • Joustavat 360-D-ajopäät
 • Kiinteä nouseva rajain

Tehokas parranajo, hellävarainen iholle
Philipsin Series 5000 tarjoaa tehokkaan parranajon, sillä se leikkaa enemmän karvoja yhdellä vedolla.* SkinIQ-tekniikkaa sisältävä partakone tunnistaa karvojen tiheyden ja mukautuu siihen, joten se on hellävarainen iholle.

 • SteelPrecision-terät
 • PowerAdapt-tunnistin
 • Joustavat 360-D-ajopäät
 • Kiinteä nouseva rajain

Tehoa joka vedolla
SteelPrecision-terät yltävät jopa 90 000 leikkausliikkeeseen minuutissa, joten ne leikkaavat enemmän karvoja yhdellä vedolla**. Laitteen 45 tehokasta itseteroittuvaa terää on valmistettu Euroopassa.

Mukautuu parran muotoon ja tekee parranajosta vaivatonta
Älykäs tunnistin tarkistaa parran tiheyden 125 kertaa sekunnissa. Tekniikka säätää leikkaustehon automaattisesti, ja parranajo on vaivatonta ja hellävaraista.

Joustavat ajopäät myötäilevät kasvojen muotoja
Joustavat terät kääntyvät täydet 360 astetta ja myötäilevät kasvojen muotoja. Optimaalinen ihokosketus tekee parranajosta tarkkaa ja miellyttävää.

Suunniteltu leikkaamaan tarkasti ja tehokkaasti
Ajopäiden uusi muotoilu on tarkoitettu tarkkaan parranajoon. Pinnalle on lisätty karvanohjaimia, jotka siirtävät karvat tehokkaaseen leikkausasentoon.

Avaus yhdellä painikkeella helpottaa puhdistamista
Puhdista parranajokone helposti. Avaa ajopää yhdellä painalluksella ja huuhtele vedellä.

Aja parta kuivana, märkänä ja jopa suihkussa
Mukauta parranajorutiini tarpeisiisi. Wet & Dry -tiivistyksen ansioista voit valita miellyttävän kuiva-ajon tai virkistävän märkäajon. Voit ajaa parran suihkussa, kun käytät geeliä tai vaahtoa.

Varteen integroitu tarkkuustrimmeri
Viimeistele parranajo nousevalla tarkkuustrimmerillä. Parranajokoneeseen integroitu tarkkuustrimmeri on ihanteellinen viiksien ja pulisonkien siistimiseen.

Jopa 60 minuuttia johdotonta parranajoa täyteen ladattuna
Ajele johdottomasti 60 minuuttia, kun akku on ladattu täyteen.

1 tunnin latausaika ja 5 minuutin pikalataus
Parranajokoneen tehokkaan ja energiaa säästävän litiumioniakun voi ladata täyteen vain tunnissa. Onko kiire? Lataa parranajokonetta viisi minuuttia, niin virta riittää yhteen parranajoon.

Parranajokoneen mukana tulee Eco passport
Philips ottaa kestävän kehityksen huomioon tuotteiden kaikissa kehitysvaiheissa. Teriä valmistava tuotantolaitoksemme käyttää 100% uusiutuvia luonnonvaroja, ja pakkausten valmistamisessa hyödynnetään kierrätysmateriaaleja. Kaikkien parranajokoneiden mukana tulee Eco passport.

LED-näyttö ja kuvakkeet tekevät parranajokoneen käytöstä intuitiivista
Intuitiivisessa näytössä näkyvät tarvittavat tiedot, jotta saat parhaan mahdollisen parranajokokemuksen. Näytössä näkyy 3-tasoinen akun merkkivalo, puhdistusohjeita ja matkalukituksen ilmaisin.

Katso lisää arvosteluja (-5)

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .