Pienkoneet ruoanlaittoon & leivontaan

Pieni apu keittiössä ei ole pahitteeksi. Yleiskone helpottaa ruoanlaittoa jättäen sinulle enemmän aikaa muille asioille. Leipäkone hoitaa leipomisen puolestasi ja voit nauttia vastaleivotun leivän tuoksusta. Valikoimastamme löydät myös riisinkeittimet, espressokoneet ja popkornikoneet. Hyvä keittiökone helpottaa ruoanlaittoa ja tekee siitä hauskempaa. » Lue lisää keittiökoneiden valinnasta.
 

Keittiökoneet sinulle, joka rakastat ruoanlaittoa tai leipomista.

Toiset rakastavat valmistaa ruokaa alusta loppuun, kun taas toiset rakastavat upottaa kätensä taikinaan ja loihtia herkullisia leivonnaisia. Tunnistatko itsesi, mutta haluaisit hieman helpotusta keittiöön? Todella hyvä lihamylly tekee lihan valmistuksesta hauskaa ja hyvä sekoitin takaa suussasulavat kastikkeet. Silppuri helpottaa alustavaa ruoanlaittoa ja oikealla sähkövatkaimella valmistat maistuvat jälkiruoat. Hyvä keittiökone takaa uudenlaiset kokkausmahdollisuudet.


Keittiökoneet sinulle, joka haluat kaiken mahdollisen avun

Toiset taas nauttivat kotiruoasta tai vastaleivotusta leivästä, mutta haluat mielellään jättää keittiöaskareet vähemmälle. Jos tunnistat itsesi, tutustu itseleipovaan leipäkoneeseen tai riisinkeittimeen tarttumattomalla pinnoitteella. Meiltä löydät myös voileipägrillit ja jäätelökoneet. Näillä keittiökoneilla lisäät arkeesi hieman luksusta.

Onnea valintaan!