Palaa ylös
REMINGTON Lähes tuhoutumaton HC5880-trimmeri, akku, 120 min akun kesto, musta-harmaa
REMINGTON Lähes tuhoutumaton HC5880-trimmeri, akku, 120 min akun kesto, musta-harmaa

1 / 2

REMINGTON Lähes tuhoutumaton HC5880-trimmeri, akku, 120 min akun kesto, musta-harmaa

93,82
94 €
Lähes tuhoutumaton ruohonleikkuri Lähes tuhoutumaton ruohonleikkuri on Remingtonin tähän mennessä tehokkain leikkuri. Ihanteellinen kotikäyttöön, tämä korkealaatuinen ruohonleikkuri on suunniteltu vahvaksi ja kestäväksi. Tehokkaan moottorin, erinom
Lue lisää

Lähes tuhoutumaton ruohonleikkuri

Lähes tuhoutumaton ruohonleikkuri on Remingtonin tähän mennessä tehokkain leikkuri. Ihanteellinen kotikäyttöön, tämä korkealaatuinen ruohonleikkuri on suunniteltu vahvaksi ja kestäväksi. Tehokkaan moottorin, erinomaisen leikkaustekniikan ja vankan, iskun- ja iskunkestävän muotoilun ansiosta se on paljon helpompi leikata.


Kaksinkertainen litiumparisto antaa sinulle vertaansa vailla olevan tehon 120 minuutin ajan. Lisäksi japanilaiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät tarjoavat erinomaisen leikkauskyvyn ja ammattimaisen viimeistelyn. Tarkkuuden ja tehon suhteen tuhoutumaton trimmeri on vertaansa vailla - sen suurin lastuamisnopeus on 350 mm / s.


Ammattimaisesti toimiva ja käytännöllisesti katsoen tuhoutumaton trimmeri on rakennettu samoilla materiaaleilla, joita käytetään visiireissä, tuulilasissa ja ammattimaisissa työkaluissa kestämään pitkään ja tarjoamaan optimaalisen tehon.

 

Tärkeä laite

Tämä trimmeri on rakennettu kestämään, ja sen kestävyys on lisääntynyt sekä sisältä että ulkoa. Sisäinen luuranko on rakennettu raskaista materiaaleista erittäin kestäviksi ja iskunkestävä polykarbonaattikotelo varmistaa, että tämä ruohonleikkuri on tuhoutumaton.


Super Torque -moottori

Tämä trimmeri käyttää tehokasta, suurimomenttista moottoria, joka tuottaa suurimman tehon leikkuuterille - trimmaus on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan ennen.

Tuotetiedot

EAN 4008496818907
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja