Sekoittimet & blenderit

Valmistaaksesi maukkaita smoothieita tarvitset tehokkaan sekoittimen. Sekoita hedelmiä ja marjoja valitsemillasi tarvikkeilla ja voit valmistaa todella terveellisen aamiaisen tai välipalan. Valitessasi sekoitinta mieti, minkä kokoisen tarvitset, ovatko osat irrotettavia helpon puhdistuksen takaamiseksi tai voitko ottaa smoothiesi mukaan. CDON.COMilta löydät laajan valikoiman eri malleja eri hintaluokissa. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopivin! Tarvitsetko lisätietoja ennen sekoittimen ostoa, lue lisää täältä!

Hakusi ei tuottanut yhtään osumaa

 

Mitä kannattaa ottaa huomioon blenderiä valitessasi

Valitessasi blenderiä sinun kannattaa miettiä käyttötarpeitasi. Mikäli haluat sekoittaa hieman raskaampia ainesosia, kuten vihanneksia, tarvitset tehokkaan moottorin ja terävät terät. Mikäli haluat ainoastaan sekoittaa kevyitä ainesosia, riittää pienempi ja yksinkertaisempi malli. Koko ja materiaali vaikuttavat puhdistuksen helppouteen ja blenderin käsittelyyn. Esimerkiksi, iso lasikannu voi olla todella raskas, kun se on täynnä nestettä, hedelmiä ja vihanneksia. Isommat mallit vievät myös enemmän tilaa, joten kannattaa tarkistaa missä voit säilyttää blenderiä. Mikäli haluat todella tehokkaan smoothie-sekoittimen, kannattaa ehkä valita hieman kalliimpi malli, joka kestää paremmin. Kannattaa myös panostaa sekoittimeen, jos haluat sekoittaa sekä kevyitä että raskaita ainesosia.


Smoothie-sekoittimen edut

Kaikista mahtavinta smoothieissa on, etä voit sekoittaa eri hedelmiä, marjoja ja vihanneksia keskenään ja lisätä vettä, mehua, jogurttia tai maitoa. Valinta on sinun ja se on todella helppoa ja herkullista! Voit päästää luovuutesi valloilleen ja luoda omia reseptejä. Smoothieiden juonnin etuna on, että voit helposti nauttia vihanneksia, kuten pinaattia ja, lehti- ja parsakaalia, ilman, että ne maistuvat salaatilta. Lisää banaani ja muita hedelmiä ja marjoja vähentääksesi vihannesten makua! Smoothieiden nauttiminen aamiaiseksi sopii täydellisesti niille, jotka eivät ole kovin aamuruokaisia. Smoothieista saat paljon kuituja ja vitamiineja nopeasti ja helposti.

Mikäli pidät smoothieista, kannattaa kokeilla myös oman mehun valmistamista mehustimella!