Smeg Kahvinkeitin Punainen

Smeg Kahvinkeitin Punainen
Lähetä ystävälle
€ 199 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

 • Kaikkien aikojen tyylikkäin suodatinkahvi
 • Maailmanluokan muotoilu ja suorituskyky
 • Aroma-toiminto maun vahvuuden säätämiseen
 • Ajastettu keitto tarpeen mukaan
 • Kapasiteetti: 10 kupillista
 • LED-näyttö ajastimella

Smegin uusi suodatinkahvikeitin - Maailmanluokan muotoilu ja maku

Ikonisen espressokoneensa jälkeen Smeg esittelee uuden tuotteen kahvimarkkinoille kaikkien kahvinrakastajien iloksi - DCF01-kahvinkeittimen.

Ulkomuodoltaan se on ilo silmälle. Maailmanluokan muotoilu on harmoniassa Smegin 50-luvun henkiseen muotoiluun. Kauniin muotoilun lisäksi kahvinkeitin on pakattu täyteen viimeisintä teknologiaa. Tämä takaa äärimmäisen suorituskyvyn henkilökohtaiseen ja täydelliseen makuelämykseen!

Suodatinkahvi (cafe americano) on hitaasti nautittava makuelämys, joka usein yhdistetään rauhalliseen taukoon tai lomaan. Tämän ansiosta kahvinkeitin on työpäivän täydellinen apuri, mahdollistaen ihanan kahvikupposen nauttimisen työpöydän äärellä, taukohuoneessa tai take awayna. Toimii yhtä hyvin kotona luomaan nautintoa sinun ehdoillasi.

Smegin kahvinkeittimellä suot itsellesi pientä ylellisyyttä arkena. Voit itse valita kahvin aromin intensiteetin ja vahvuuden, jotta kahvi sopisi juuri sinun makuusi.

Laitteessa yhdistyvät korkea suorituskyky ja ainutlaatuinen, eksklusiivinen muotoilu, minkä ansiosta se on ihana sisustusyksityiskohta, joka vetää vieraiden katseet puoleensa ja saa jokaisen halajamaan kuuma kahvia. Smeg suunnitteli kahvinkeittimen tarkoituksenaan luoda kahvimarkkinoille uuden tyyli-ikonin, jossa ei ole tingitty teknologiasta.

Ruostumattomasta teräksestä varustettua kahvinkeitintä ympäröivät tyylikkäät linjat. Keitin on saatavilla kuudessa eri värissä, jotta voisit valita sisustukseesi ja muihin Smeg-tuotteisiisi sopivan sävyn. Kahvinkeitin on varustettu aroma-toiminnon painikkeella, joka mahdollistaa vahvuuden ja maun säätämisen oman makusi mukaan. Aromi on valittavissa intensiivisestä hienompaan ja pehmeämpään. Sisäänrakennettu digitaalinen LED-näyttö on varustettu kellolla ja ajastimella, jossa on auto start -toiminto kahvinkeiton ajastusta varten. Voit siis ajastaa automaattisen kahvinkeiton aamuksi ja herätä vastakeitetyn kahvin ihanaan tuoksuun.

4 cups -toiminnon ansiosta voit nauttia kupillisen yksin tai seurassa. Kahvinkeittimessä on lisäksi runsas lasikannu, jonka tilavuus riittää 10 kupilliseen kahvia. Lämpimänäpitotoiminto takaa, että kahvi säilyttää optimaalisen lämpötilan 20 minuuttia tippumisen jälkeen. Ehdit siis nauttia kahvisi kaikessa rauhassa. Juuri näillä yksityiskohdilla on suuri merkitys kahvinkeittimen toimintoihin ja estetiikkaan, tutussa Smeg-hengessä!

Kahvinkeitin on saatavilla kuudessa eri värissä. Tämä malli on tyylikkään punainen.

Smeg
Smegin perusti Vittorio Bertazzoni Guastallasta, joka on kaupunki lähellä Reggio Emiliaa Pohjois-Italiassa. Nykyisin Smeg on yksi maan johtavista kodinkoneiden valmistajista. Bertazzonin perheen yrittäjähistoria juontaa juurensa jo 1800-luvulle. Bertazzonit aloittivat toimintansa seppinä, mutta pian he vaihtoivat alakseen keittiöiden rakentamisen. Ensimmäiset Bertazzoni-keittiöt esiteltiin Milanon maailmannäyttelyssä vuonna 1906. Tänä päivänä Smegiä johtaa Bertazzoni-suvun kolmas yrittäjäpolvi, ja muisto yrityksen alkuperästä on vieläkin löydettävissä italialaisesta nimestä: ”Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla”, joka vapaasti käännettynä tarkoittaa ”Emilialainen valimo- ja emalointitehdas Guastallassa”.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 36 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 19 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 8 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »