Smeg TSF03 Leivänpaahdin 4 viipaletta Valkoinen

Smeg TSF03 Leivänpaahdin 4 viipaletta Valkoinen
Lähetä ystävälle
€ 212.95
alk 9 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  alkaen 3 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Uusi malli Smegiltä
 • Tilaa neljälle leipäviipaleelle
 • Paahtoaukkojen yksittäinen säätö
 • Säädettävä paahtoaste
 • 3 valmisohjelmaa (lämmitys, sulatus, bagels)
 • Teho: 2000 W

Smegin uusi leivänpaahdin neljälle viipaleelle - Ylellisyyttä arkeen

Smegin tyylikkäällä retromuotoilulla varustettu pienkodinkoneiden perhe on saanut uuden perheenjäsenen. Smegin uusi leivänpaahdin on taatusti kotien uusi tyyli-ikoni kaikkialla maailmassa.

Riittää koko perheelle
2x2- ja 2x4-leivänpaahtimien jälkeen Smeg esittelee uuden mallin, joka on varustettu suurilla, yksitellen säädettävillä paahtoaukoilla. Smegille tunnuksenomaista ovat ensiluokkaisten toimintojen ja ajattoman muotoilun yhdistelmä. Smegin tuotteet tarjoavatkin arkeen pientä lisäylellisyyttä. Uusi malli mahdollistaa neljän viipaleen samanaikaisen paahtamisen. Täydellinen suurperheelle tai sinulle, joka haluat aloittaa päiväsi runsaalla aamiaisella saadaksesi riittävästi energiaa päivän haasteisiin.

Paahda toiveesi mukaan
Tämä leivänpaahdin sopii erinomaisesti tarjoamaan maukasta evästä ajankohdasta riippumatta. Toivoitpa sitten rapeaa tai pehmeämpää paahtoleipää, TSF03 mahdollistaa paahtoasteen valinnan juuri sinun toiveidesi mukaan. Kiitos kuuden eri paahtoasteen ja kolmen valmisohjelman (lämpö, sulatus ja bagels) paahdat leivän juuri toivomallasi tavalla.

Tyylikäs retromuotoilu à la Smeg
Leivänpaahtimen muotoilulle ovat tunnuksenomaista tyylikkäät linjat hillityllä muotoilulla, joka istuu täydellisesti moderniin keittiöön. Tuote on saatavilla kahdeksassa eri värissä, joten voit valita muihin Smeg-tuotteisiisi sopivan sävyn. Leivänpaahtimesta tulee taatusti ihana lisä keittiöösi.

Tekniset ominaisuudet
TSF03 tarjoaa runsaasti eri toimintoja. Leivänpaahtimella on 2000 watin teho ja sen paahtoaukot ovat säädettävissä yksittäisesti. Tilaa neljälle leipäviipaleelle. Viipaleet asettuvat paahtoaukon keskelle optimaalisen paahtamisen takaamiseksi. Valmis leipä pompahtaa ylös. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu irrotettava muruastia helpottaa puhdistamista käytön jälkeen. Tämä leivänpaahdin on teknologian ja muotoilun täydellinen yhdistelmä. Se on luotu tyydyttämään ja ylittämään arjen tarpeet.

Leivänpaahdin on saatavilla kahdeksassa eri värissä. Tämä malli on tyylikkään valkoinen.

Smeg
Smegin perusti Vittorio Bertazzoni Guastallasta, joka on kaupunki lähellä Reggio Emiliaa Pohjois-Italiassa. Nykyisin Smeg on yksi maan johtavista kodinkoneiden valmistajista. Bertazzonin perheen yrittäjähistoria juontaa juurensa jo 1800-luvulle. Bertazzonit aloittivat toimintansa seppinä, mutta pian he vaihtoivat alakseen keittiöiden rakentamisen. Ensimmäiset Bertazzoni-keittiöt esiteltiin Milanon maailmannäyttelyssä vuonna 1906. Tänä päivänä Smegiä johtaa Bertazzoni-suvun kolmas yrittäjäpolvi, ja muisto yrityksen alkuperästä on vieläkin löydettävissä italialaisesta nimestä: ”Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla”, joka vapaasti käännettynä tarkoittaa ”Emilialainen valimo- ja emalointitehdas Guastallassa”.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 39 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 21 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 9 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »