Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

SUPER 5 Knivset 3 Delar
SUPER 5 Knivset 3 Delar
SUPER 5 Knivset 3 Delar
SUPER 5 Knivset 3 Delar

1 / 4

SUPER 5 Knivset 3 Delar

270,90 €
Ett set med 3 olika knivar som ger dig bra täckning i köket! Innehåller Santokukniv, allkniv och Nakirikniv.Samura tillverkar alla sina knivar av högkvalitativt japanskt stål, med en imponerande hårdhet på 58-61HRC, för att kunna tillfredsställa de h
Lue lisää
Ett set med 3 olika knivar som ger dig bra täckning i köket! Innehåller Santokukniv, allkniv och Nakirikniv.Samura tillverkar alla sina knivar av högkvalitativt japanskt stål, med en imponerande hårdhet på 58-61HRC, för att kunna tillfredsställa de höga krav professionella kockar ställer på skärpa och hållbarhet. Handtagen till samtliga deras knivar är även framtagna för att ge optimal känsla och komfort. Tillsammans gör dessa egenskaper matlagningen till ett rent nöje!SUPER 5-serien har knivblad som är tillverkade genom damaskering av rostfritt stål. Damaskering är en avancerad forna smidesteknik som innebär att man viker och sammanfogar lager av stål för att optimera skärpa, hållbarhet och renheten i stålet. Denna serie har manuellt hamrat blad beståendes av 5 lager stål med hög kolhalt. Dessutom är den färdigställd genom en manuell framslipning av eggen med 5000 grit våtslipsten. Om du sköter kniven väl håller den skärpan upp till dubbelt så lång tid som en konventionell modell beståendes av ett lager stål.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .