Höyrystimet

Meiltä löydät höyrylaitteita eri tarkoituksiin. Höyrypuhdistimilla puhdistat helposti pintoja ilman vahvoja kemikaaleja. Täydellinen kumppani siivoukseen! CDON.COMilta löydät myös höyrylaitteet tekstiilien ja vaatteiden suoristamiseen sekä silittämiseen.

» Lue lisää valikoimastamme
 

Kuinka höyrypesuri toimii?

Höyrypesurin tehokkuuden taustalla on lämpötila, nopeus ja paine! Kovan paineen avulla höyry pääsee vaikeasti saavutettaviin tiloihin ilman suurempia ongelmia. Höyrypesurilla voidaan pestä lattia, kaakelit, peilit, lasi sekä muut pinnat. Höyrypuhdistimella siivoaminen on erittäin ympäristöystävällistä! Et tarvitse kemikaaleja, vaan pelkkä höyry sekä paine riittävät poistamaan bakteerit, etkä tarvitse puhdistusaineita. Toimii niin keittiössä, kylpyhuoneessa kuin lattiankin puhdistuksessa.

Kuinka höyrysilitysasema toimii?

Höyrysilitysasemassa on sama toimintaperiaate kuin silitysraudassa. Sen voimakkaan ja tasaisen höyryn avulla vaatteista tulee rypyttömiä ja suoria. Höyrysilitysasema on hyvä mikäli silitettäviä vaatteita on suuri määrä, ja se on erittäin helppo käyttää. On kuitenkin hyvä pitää mielessä että höyrysilitysasema vie enemmän tilaa kuin tavallinen silitysrauta. Se on kuitenkin hyvä valinta suuremmalle perheelle jossa silitettäviä vaatteita on paljon, ja haluat silityksen olevan nopeaa ja helppoa.