Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Uudelleenkäytettävä silikonipyyhe
Uudelleenkäytettävä silikonipyyhe
Uudelleenkäytettävä silikonipyyhe
Uudelleenkäytettävä silikonipyyhe
Uudelleenkäytettävä silikonipyyhe
Uudelleenkäytettävä silikonipyyhe

1 / 6

Uudelleenkäytettävä silikonipyyhe

68,76 €

-23%

Rek pris. 89,39 €
Silikonipyyhe on uudelleenkäytettävä, kestävä ja saniteettivaihtoehto vanupuikoille, silmuille ja Q-kärjille. Se auttaa torjumaan miljardeja kertakäyttöisiä vanupuikkoja, joita tuotetaan päivittäin. Silikonipyyhe on valmistettu lääketieteellisestä si
  • Ear Candles
Lue lisää
Silikonipyyhe on uudelleenkäytettävä, kestävä ja saniteettivaihtoehto vanupuikoille, silmuille ja Q-kärjille. Se auttaa torjumaan miljardeja kertakäyttöisiä vanupuikkoja, joita tuotetaan päivittäin.

Silikonipyyhe on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Helppo puhdistaa, pese vain vedellä tai pesuaineella
UUDELLEENKÄYTETTÄVÄ: Sanotaan, että ihmiset käyttävät päivittäin 1,5 miljardia vanupuikkoa, mikä aiheutti valtavan määrän meren pilaantumista maailmallemme. Silikonipyyhkeet ovat paras ratkaisu tähän ongelmaan.
Uudelleenkäytettävä Q-kärki voi paitsi puhdistaa korvasi, myös tehdä luomiväriä, palettien kauneusmeikki luomiväriä, meikkiterveyspakettia, huuliharjaa, huulikiiltoa tai pakkausharjamaata. Se on tarpeeksi herkkä, jotta se sopisi herkille vartalo-osille, ja niin tarkka, että siitä tulee meikki välttämätöntä.
Valittavana on 4 väriä (musta, armeijanvihreä, vaaleanvioletti, vaaleansininen). Muodikas liukukotelo voidaan varastoida helposti, ja päässä on myös kiinteä magneetti, joka ei liukastu automaattisesti. Voit kantaa sitä mukanasi kaikkialle.
Pakkaus sisältää 2 kpl silikonipyyhkeitä yhdessä laatikossa.

HUOMAUTUS: Toimitamme ulkomailta, Suomen ulkopuolelta ilmaiseksi ja lähetysten seurannalla.
Odota 25-35 päivää toimitukselle.
Tarjoamme tuotteillemme 100% rahatakuun.

Pikafaktat

  • Ear Candles
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .