Keittiökoneet mehun valmistamiseen, hiilihappokoneet sekä vedenkeittimet

Täältä löydät mehulingot ja mehustimet edulliseen hintaan. Lisäksi löydät laajan valikoiman jääkoneita, hiilihappokoneita ja vedenkeittimiä. Hyvä keittiökone helpottaa arkea. Lue lisää näiden keittiökoneiden eduista

Jääkoneet

Hyödylliset ja taloudelliset keittiökoneet

Loistavaa näissä keittiökoneissa on, että ne ovat todella hyödyllisiä ja taloudellisia samaan aikaan. Mehulingon ansiosta voit säästää rahaa verrattuna kaupan valmiisiin mehuihin ja saat kunnon vitamiinipommin. Lisäksi itsepuristettu mehu on usein terveellisempää kuin kaupasta ostettu. Jos pidät hiilihapotetusta vedestä, tulee edullisemmaksi hankkia hiilihappokone ja valmistaa vettä kotona sen sijaan, että ostaisit pullot kaupasta – tämä on myös käytännöllisempää. Ja jos sanonta ”aika on rahaa” pitää paikkansa, niin jääkone on todella taloudellinen, sillä se valmistaa jäätä alle kymmenessä minuutissa. Myös vedenkeitin säästää aikaa huomattavasti verrattuna veden keittämiseen liedellä. Eikö tunnukin hyvältä saada monta asiaa tehtyä yhdellä kertaa?


Mehulinko vai mehupuristin?

Mehulingon ja mehupuristimen suurimpana erona on, että valmistat mehua linkoamalla mehulingolla ja puristimella taas puristat raaka-aineet sen läpi. Molemmilla voit valmistaa herkullista tuoremehua, joka on täynnä vitamiineja. Joten kumpi sopii sinulle paremmin? Seuraavaksi käymme läpi muutamia molempien laitteiden hyviä sekä huonoja puolia, mutta loppujen lopuksi kaikki riippuu käyttötarpeistasi ja toiveistasi.

Mehulingon suurin etu on sen joustava käyttö useimpien hedelmien ja vihannesten suhteen. Käyttö on myös todella nopeaa ja vaivatonta. Lisäksi osassa mehulingoista sinun ei edes tarvitse leikata raaka-aineita paloiksi ennen niiden laittamista syöttöputkeen. Mehulingon haittoja ovat usein niiden suuri koko ja monimutkaisempi käyttö ja korkea hinta verrattuna mehupuristimeen.

Mehupuristimen etuja ovat niiden pieni koko, hiljaisempi käyttö ja edullisuus verrattuna mehulinkoihin. Toisaalta perinteinen mehupuristin rajoittaa tiettyjen hedelmien käyttöä – monet käyttävät mehupuristinta sitruunojen ja sitrushedelmien puristamiseen.

Pitää kuitenkin vielä lisätä keskusteluun suhteellisen uusi mehun valmistusmuoto nimeltään ”slowjuicer”. Tämä mehukone on kalliimpi verrattuna perinteiseen mehupuristimeen, mutta se tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet valmistaa mehuja hedelmistä ja vihanneksista. Lisäksi saat huomattavasti enemmän mehua, koska mehu puristuu hitaammin. Slowjuicer on myös huomattavasti hiljaisempi. Haittoja ovat hidas mehun valmistus ja sen kallis hinta.

Toivottavasti vinkkimme auttavat sinua valitsemaan parhaan mehukoneen. Onnea valintaan!