Vohvelirauta

CDON.COMilta löydät laajan valikoiman vohvelirautoja eri hintaluokissa ja malleissa. Huolimatta, etsitkö kaksoisrautaa tai yhdellä levyllä varustettua vohvelirautaa, teflon-pinnoitteella tai ruostumattomasta teräksestä, löydät sen täältä. Tarvitsetko vinkkejä oikean vohveliraudan valintaan? Me autamme sinua! Lue lisää

Mitä kannattaa ottaa huomioon vohvelirautaa valitessasi

Koko

Yksinkertaisimmat mallit valmistavat neljä tai viisi palaa vohvelia kerralla. Kaksoisrauta valmistaa kahdeksan tai kymmenen kerralla, riippuen mallin ulkonäöstä. Jos olette suurperhe, kannattaa ostaa kaksoisrauta, joka säästää aikaa ja tehostaa ruoanlaittoa. Tarkastathan myös Jälkiruoka- ja Karkkikoneemme perheen yhteiseen hauskanpitoon!

Toiminnot ja ruoanlaitto

Vohvelirauta on käyttövalmis muutamassa minuutissa. Aika riippuu hieman mallista, mutta keskimäärin se lämpenee noin viidessä minuutissa. Kannattaa valita vohvelirauta, jossa on merkkivalot, jotka ilmoittavat, kun laite on valmis ja vohvelit kypsiä. Tämä helpottaa ruoanlaittoa ja estää vohveleita palamasta. Osa vohveliraudoista on erittäin kuumia, joten kannattaa valita malli, jonka kahva ei kuumene.

Hinta ja tuotemerkit

Meiltä löydät laajan valikoiman vohvelirautoja muun muassa merkeiltä, kuten Åviken, Wilfa, OBH Nordica ja Tefal. Hinnat vaihtelevat merkistä ja toiminnoista riippuen. Yksinkertaisemmat mallit maksavat noin 20 euroa ja ne ovat sopiva valinta, jos valmistat vohveleita silloin tällöin. Mikäli valmistat vohveleita usein, suosittelemme hankkimaan paremman mallin, joka maksaa 50 eurosta ylöspäin! Mitä enemmän vohveliraudassa on ominaisuuksia, sitä helpompaa sen käyttö on.


Belgian vohvelit

Belgian vohvelit ovat todella suosittu jälkiruoka. Belgian vohveleiden taikina on yleensä hieman paksumpaa. Nämä neliönmalliset vohvelit näyttävät myös hieman erilaisilta verrattuna tavallisiin vohveleihin. Meiltä löydät jopa vohveliraudat belgian vohveleiden valmistukseen!