Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Wilfa 1948 9 cm Paring Knife

(0)
Kirjoita arvostelu
Wilfa 1948 9 cm Paring Knife
Wilfa 1948 9 cm Paring Knife
Wilfa 1948 9 cm Paring Knife
11,95 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    alkaen 3 arkipäivä
  • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

"Wilfa 1948 -veitsisarjassa yhdistyy saksalainen teräs ja norjalainen muotoilu - erittäin miellyttäväkäyttöinen kahva ja kovasta korkealaatuisesta saksalaisesta teräksestä valmistettu terä. 
Wilfa 1948 -sarjan vihannesveitsi on erittäin terävä veitsi, jonka kovuus, vahvuus ja kestävyys myös ruostetta vastaan tekevät veitsestä erinomaisesti käyttöä kestävän.

Kahvan klassinen muotoilu on sekä ergonominen että tyylikäs ja antaa veitselle miellyttävän tasapainoisuuden. Tässä vihannesveitsessä on 9cm hienoreunainen terä, joka tarjoaa pitkäkestoisen terävyyden ja auttaa kaikissa pienten tai tarkkuutta vaativien raaka-aineiden leikkaamisessa, kuorimisessa tai siistimisessä. Voit kuoria omenat, silputa valkosipulit ja paloitella pienet vihannekset nopeasti ja helposti. Ammattikokkien suosittelemat Wilfa 1948 -veitset on suunniteltu Norjassa Wilfan toimesta. Wilfa - kodeissa on jo vuodesta 1948."

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.