Palaa ylös
Sieni ‎ (Kunnostetut Tuotteet C)
Sieni ‎ (Kunnostetut Tuotteet C)
Sieni ‎ (Kunnostetut Tuotteet C)
Sieni ‎ (Kunnostetut Tuotteet C)

1 / 4

Sieni ‎ (Kunnostetut Tuotteet C)

20
Jos haluat pitää kotisi viimeisen päälle kunnossa ja hankkia viimeisimmät elämääsi helpottavat tuotteemme, osta Sieni ‎ (Kunnostetut Tuotteet C) parhaaseen hintaan. Tuoksu: Sitruuna Äänenvoimakkuus: 500 ml KUNNOSTETUT TUOTTEET: Nämä tuotteet on
Lue lisää
Jos haluat pitää kotisi viimeisen päälle kunnossa ja hankkia viimeisimmät elämääsi helpottavat tuotteemme, osta Sieni ‎ (Kunnostetut Tuotteet C) parhaaseen hintaan.
  • Tuoksu: Sitruuna
  • Äänenvoimakkuus: 500 ml
KUNNOSTETUT TUOTTEET: Nämä tuotteet on palautettu palautusajan sisällä tai ne ovat esillä olleita tuotteita, joita on käytetty muutamassa esittelyssä. Joidenkin tuotteiden pakkaus on vioittunut tai niiden alkuperäinen pakkaus on avattu. Kaikki tuotteet on tarkastettu, niillä on virallinen merkkitakuu ja ne toimivat täydellisesti. Tuotteet luokitellaan niiden kunnon mukaan seuraavasti:
  • A+/ Täydellinen: täydellisessä kunnossa olevat tuotteet, joiden alkuperäinen pakkaus on saatettu avata tai se on vaihdettu toiseen pakkaukseen, joka on erinomaisessa kunnossa.
  • A/ Kuin uusi: tuotteet, joiden kunto on uuden veroinen, ja niiden alkuperäinen pakkaus on saatettu avata, pakkauksessa voi olla vaurioita tai se on vaihdettu toiseen pakkaukseen.
  • B/ Erittäin hyvä: tuotteet ovat erittäin hyvässä kunnossa, ja niissä saattaa olla pieniä kauneusvirheitä, mutta ne toimivat täydellisesti. Tuotteen alkuperäinen pakkaus on saatettu avata tai pakkaus on hieman vioittunut.
  • C/ Hyvä kunto: tuotteet ovat hyvässä kunnossa ja niissä voi olla kauneusviheitä, mutta ne toimivat täydellisesti. Tuotteen alkuperäinen pakkaus on saatettu avata tai pakkaus on hieman vioittunut.
  • D/ Kohtalainen: tuotteet ovat kunnossa ja niissä voi olla kauneusvirheitä tai niistä voi puuttua jokin lisäväline, mutta ne toimivat täydellisesti. Tuotteen alkuperäinen pakkaus on saatettu avata tai pakkaus on vioittunut.

Tuotetiedot

EAN 8001841669670
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja