Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Automatic Deep-Throat Stroker Pump

Automatic Deep-Throat Stroker Pump
Automatic Deep-Throat Stroker Pump
Automatic Deep-Throat Stroker Pump
Automatic Deep-Throat Stroker Pump
79,95 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    2-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Vuxen

Seuraa tuotteen hintaa

Ole legendaarisesti erektiossa!

Nauti realistisesta imusta ja syväkurkun tunteesta samaan aikaan! Tällä innovatiivisella pumpulla lisäät tai poistat ilmaa napin painalluksella.

Kristallin kirkas Virtualskin sleeve lumoaa peniksen ja saa sen näyttämään mahtavan suurelta, ja tarjoaa ainutlaatuisen visuaalisen elämyksen. Super pehmeä Virtualskin sleeve luo tiukan vakuumin ja hyväilee komeuttasi.

Helppo purkaa osiin ja puhdistaa käytön jälkeen. Parhaan kokemuksen saat kun käytät laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta. Puhdista tuote miedolla saippualla tai lelujen puhdistusaineella ja anna kuivua ennen säilytystä.

Pumpun mukana tulee käyttöohjeet.

Ohjeet:

Paina nappia keskellä käynnistääksesi imun. Laitteessa on kolme imunopeutta, paina keskinappia vaihtaaksesi nopeuksien välillä. Paina ylintä nappia kun haluat lopettaa imun. Pidä alinta nappia pohjassa kun haluat vapauttaa vakuumin.

Katso lisää arvosteluja (-5)

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .