Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

DEEP SENSE Mastubaattori
DEEP SENSE Mastubaattori

1 / 2

DEEP SENSE Mastubaattori

129,95 €
Deep Sense - stimuloiva sisus joka hieroo penistä tehokkaalla värinällä!Deep Sense on sensorinen masturbaatiotuote joka ympäröi peniksen ihanasti ja luo nautinnollista värinää. Pehmeä ja läpinäkyvä TPE-sleeve sisällä kiihottaa pinnallaan joka on täyn
  • Hudvänligt silikonmaterial
  • Uppladdningsbar – miljövänlig
  • Dubbla motorer – ger starka vibrationer
  • Texturerad lustgång
Lue lisää
Deep Sense - stimuloiva sisus joka hieroo penistä tehokkaalla värinällä!

Deep Sense on sensorinen masturbaatiotuote joka ympäröi peniksen ihanasti ja luo nautinnollista värinää. Pehmeä ja läpinäkyvä TPE-sleeve sisällä kiihottaa pinnallaan joka on täynnä uria ja nyppylöitä luoden erityisen sensaatiomaisen tunteen. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta kokeaksesi parhaan mahdollisen elämyksen.

Upean punaisen kuoren sisällä on kaksi super tehokasta moottoria jotka tarjoavat 11 värinäasetusta ja 7 eri intensiteettiä. Lisäksi voit kokea ”Sense Touch” jossa kolme sensoria tuottaa mitä tahansa hellästä järisevän vahvaan värinään.

Uudelleenkäytettävä sleeve on helppo purkaa osiin ja puhdistaa vaivatta.

Lataat laitteen sujuvasti mukana tulevalla USB-johdolla. 2 tunnin lataus antaa virtaa 1,5 tunnin nautintoon. Mukana tulee käytännöllinen säilytyspussukka.

Deep Sense on yhteensopiva Marc Dorcel:n Sleeve Warmer (Quick Warm) laitteen kanssa kun haluat ihanan lämpimän tunteen ja kuivata sleeven nopeasti pesun jälkeen.

Pikafaktat

  • Hudvänligt silikonmaterial
  • Uppladdningsbar – miljövänlig
  • Dubbla motorer – ger starka vibrationer
  • Texturerad lustgång
Upptäck mer inom Seksilelut
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .